Στάικος: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να τα καταφέρει και να σωθεί»

Newsroom
Στάικος

bet365

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, δήλωσε πως η ομάδα της Ηπείρου μπορεί στο τέλος να καταφέρει την παραμονή. 

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Θανάσης Στάικος αναφέρθηκε στη μάχη της παραμονής που δίνει η πρώην ομάδα του, ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον ίδιο να τονίζει ότι μπορεί ο μεγάλος στόχος να επιτευχθεί.

Για τη μάχη των playouts και για την κατάσταση στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Όπως και την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος, βλέπουμε πως θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Όσον αφορά τον ΠΑΣ, επειδή ήμουν εκεί για ενάμιση χρόνο και επειδή οι προπονητές σχεδιάζουμε με κύκλους, πίστευα και ακόμα πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει. Πέρυσι είχαμε τον ίδιο πρώτο κύκλο με φέτος και καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά φέτος στον δεύτερο γύρο δεν συγκέντρωσε τους βαθμούς που θα έπρεπε και για αυτό είναι σε δύσκολη θέση. Με μία νίκη, όμως, θα μπει ξανά δυνατά στη διεκδίκηση της παραμονής του. Βλέπουμε γενικά τις ομάδες αλλαγμένες, όπως τον Βόλο, που έχει αλλάξει εικόνα με τον κ. Κόντη».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Παίζει ρόλο η προσέγγιση και οι νέες γενιές προπονητών, αλλά και όλη η ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου, αφού τα ερεθίσματα που έχουμε δεν είναι όπως πριν από 20 χρόνια. Φέτος και πέρυσι, θεωρώ ότι είναι τα πιο ανταγωνιστικά μας πρωταθλήματα, και στην κορυφή και για την παραμονή. Όλες οι μεγάλες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι μεγάλος, ενώ παράλληλα έχουν τη δική τους βελτίωση οι μικρές ομάδες. Φαβορί για την κορυφή δεν υπάρχει, αφού στα τελευταία ματς βλέπουμε πως υπάρχουν αλλαγές για την πρώτη θέση. Θα κριθεί στην ημέρα που θα βρίσκονται οι παίκτες και οι ομάδες, καθώς ένα παιχνίδι μπορεί να κριθεί από μία λεπτομέρεια. Όπως έγινε και πέρυσι, άλλωστε…».

Για τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει: «Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για πολλούς παίκτες. Σίγουρα εκείνοι που πέφτουν τα φώτα πάνω τους, και είναι και Έλληνες, είναι ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι ποδοσφαιριστές που είναι άξιοι και έχουν μεγάλο ταλέντο. Το τελευταίο διάστημα ένας παίκτης που είχα αρκετό καιρό, ο Πήλιος, δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει και μακάρι να συνεχίσει. Σταθερά αξία είναι ο Φορτούνης του Ολυμπιακού. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες, η επιστροφή του Μπακασέτα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Μας αρέσει να βλέπουμε Έλληνες παίκτες στις ομάδες μας».

Για τους παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο Τσιλούλης που έκλεισε στην ΑΕΚ: «Πάντα υπάρχουν παίκτες, όπως ο Τσιλούλης που κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα με τη Λαμία, η οποία άξια μπήκε στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο γκρουπ, όπως ήταν ο Πήλιος και φέτος υπάρχουν κάποια παιδιά, αν και δεν είναι εύκολη αυτή η διαδρομή. Θεωρώ ότι υπάρχουν και παιδιά στον Βόλο, που την περσινή σεζόν ήταν στα πλέι οφ. Όπως ο Σιέλης, ένας καλός αμυντικός με ταχύτητα, και πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάει σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα