ΠΑΣ Γιάννινα: Σοκ με Τούτου, υπέστη ρήξη χιαστού

Newsroom
toutou_eurokinisi

bet365

Ο Οσέι Τούτου τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε «πάγωσαν» όλους στην ομάδα.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα στον ΠΑΣ Γιάννινα από το «μέτωπο» του τραυματισμού που υπέστη ο Οσέι Τούτου στην πρεμιέρα των Play Out, όπου ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έχασε 3-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο 26χρονος μπακ-χαφ που αποκτήθηκε τον Γενάρη ως δανεικός από την Μπόχουμ υποβλήθηκε σε μαγνητική στο γόνατο και τα αποτελέσματά της έδειξαν πως υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού.

Αυτόματα δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν αφού ο χρόνος της αποθεραπείας του θα είναι μίνιμουμ πέντε μήνες, ενώ από τους «Ζωσιμάδες» βρίσκονται σε επαφή με τη γερμανική ομάδα ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή από κοινού αντιμετώπιση του προβλήματός του.

Ο Νάγκι από την πλευρά του μπήκε σε φουλ ρυθμούς και αυτόματα ο Ούγγρος πορτιέρε θα παίξει στην επανέναρξη των Play Out, όπου το club θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό (30/3). Ο Κόντε που επίσης δεν αγωνίστηκε πρόσφατα υπολογίζεται πως την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις και αν συμβεί αυτό επίσης θα είναι διαθέσιμος.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Ντεμίρ, που μετέβη με άδεια στην πατρίδα του καθώς ο Τούρκος μεσοεπιθετικός θα γίνει πατέρας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα