Πινέδα για τους Μεξικανούς παίκτες: «Φοβόμαστε να χτυπήσουμε πόρτες σε άλλες χώρες»

pineda

bet365

Ο μέσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, μίλησε για την έλλειψη φιλοδοξίας των Μεξικανών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απουσιάζουν από το ποδόσφαιρο της Ευρώπης, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για την απουσία Μεξικανών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη και στάθηκε στην έλλειψη φιλοδοξίας που υπάρχει για να... χτυπήσουν πόρτες ομάδων στο εξωτερικό.

Ο μέσος της ΑΕΚ βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας και προετοιμάζεται στην πατρίδα του για τον ημιτελικό του Concacaf Nations League κόντρα στον Παναμά (22/3), στο «Arlington» των ΗΠΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πινέδα:

«Ας ενθαρρυνθούν οι παίκτες στο Μεξικό και να μην μένουν μόνο εδώ, μένουμε στάσιμοι έτσι. Φοβόμαστε να βγούμε έξω και να χτυπήσουμε πόρτες σε άλλες χώρες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν περισσότερους παίκτες, τους πουλάνε φθηνότερα, το να είμαστε στην Ευρώπη μας βοηθάει πολύ και βελτιώνουμε το ποδόσφαιρο μας.

Ο Παναμάς είναι μεγάλος αντίπαλος, όλοι φιλοδοξούμε να είμαστε στον τελικό, έχουν βελτιωθεί πολύ και το σημαντικό είναι να μην υποτιμάς καμία ομάδα γιατί μπορεί να σε εκπλήξει όπως έκανε η Ονδούρα σε εμάς. Δεν είναι εύκολη ομάδα, αμύνεται καλά και εκμεταλλεύεται τους χώρους στην αντεπίθεση».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα