ΠΑΣ Γιάννινα: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Κόντε

Newsroom
Γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέδρο Κόντε

bet365

Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Κόντε μετά τον τραυματισμό και επανέρχεται σε ρυθμούς στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τον Κόντε να βγάζει μέρος του προγράμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα της Τετάρτης επικεντρώθηκε στην ταχυδύναμη. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Λιάσος ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση, όπως και ο Ντεμίρ ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του με άδεια.

Αντίθετα, αρχίζει και μπαίνει ο Κόντε ο οποίος ξεκίνησε πρώτες ασκήσεις μετά τον τραυματισμό του ώστε σιγά σιγά να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Επόμενη προπόνηση το πρωί της Πέμπτης στο ΠΕΑΚΙ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα