ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης και το επόμενο βήμα…

ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης και το επόμενο βήμα…

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

bet365

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι ένα από το κεντρικά πρόσωπα της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Λογικό το όνομά του να φιγουράρει ψηλά στις λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Πριν από μια εβδομάδα το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών (CIES Football Observatory) ανέδειξε τους δέκα ακριβότερους ποδοσφαιριστές σε κάθε πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Στην Stoiximan Superleague ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί με τέσσερις παρουσίες στο ελληνικό top-10, τον wonder boy του Γιάννη Κωνσταντέλια «νάμπερ ουν» της λίστας και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να ακολουθεί στην τρίτη θέση, με την χρηματιστηριακή αξία του να υπολογίζεται αυτή την εποχή στα 12 εκατομμύρια ευρώ. εκατ. ευρώ.

«Έγινε βασικός πέρσι σε ηλικία 18 ετών. Ήταν φυσικό να κάνει αρκετά λάθη αλλά έχει την ισχυρή προσωπικότητα να μη δίνει σημασία σε αυτά. Έτσι στο επόμενο λεπτό είναι ξανά 100% δυνατός. Του αρέσει επίσης να χτίζει το παιχνίδι από πίσω», είπε πρόσφατα ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα του 20χρονου διεθνή στόπερ του «Δικεφάλου», που διανύει την καλύτερη περίοδο της (σύντομης) καριέρας του, με τον επίσημο λογαριασμό του UEFA Europa Conference League στα social media να τον αποθεώνει για τις επιδόσεις του στη διοργάνωση.

Δεν είναι λίγοι που θεωρούν ότι το προσεχές καλοκαίρι θα είναι… καυτό για τον «Κούλιε», το όνομα του οποίου κυκλοφορεί ευρέως στην πιάτσα και είναι σημειωμένο, όχι μόνο στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε πολλές λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν ότι μπορεί να βρεθούν μπροστά σε όχι μία αλλά σε πολλές προτάσεις, έχουν κατασταλαγμένη άποψη για τον Κουλιεράκη και τους υπόλοιπους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Οι «ασπρόμαυροι» ποντάρουν πολλά στον μόλις 20 ετών κεντρικό αμυντικό απ’ τα Χανιά γι’ αυτό και φρόντισαν να «δέσουν» τον ταλαντούχο διεθνή ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2026, στο οποίο δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, σε μια προσφιλή τακτική του ΠΑΟΚ με όλους τους νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον «Δικέφαλο», σε Ελλάδα και Ευρώπη, την ίδια στιγμή που φρόντισε για το μέλλον του δίνοντας τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση. Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα