Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ούτε βέβαια τη διαχείριση του Ζέλσον (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ούτε βέβαια τη διαχείριση του Ζέλσον (vid)

Ο Ζέλσον Μαρτίνς

bet365

Ο Πορτογάλος winger δεν έχει τελικώς κάτι σοβαρό με τον Ισπανό τεχνικό να έχει κάνει έναν ειδικό προγραμματισμό πάνω του προκειμένου να τον αξιοποιεί αγωνιστικά το περισσότερο δυνατό.

Το απόγευμα της Κυριακής στο 1-5 με τη Λαμία ο Ζέλσον Μαρτίνς υπήρξε ένας εκ των πρωταγωνιστών για τον Ολυμπιακό στη γραμμή κρούσης του έχοντας και ασίστ (στη φάση του 0-1 από τα πόδια του Γιόβετιτς). Η πληροφορία περί ενοχλήσεων του έμπειρου winger από το παιχνίδι αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι με τη διαφορά πώς από το ρεπορτάζ προέκυψε πώς δεν είχε κάτι σοβαρό ή ότι γενικότερα είχε κάτι.

Αυτό που επιβεβαιώνεται είναι ο τρόπος διαχείρισής του στον Ολυμπιακό από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός επειδή ο Ζέλσον είχε περάσει το διάστημα με τη θλάση του έχει μπει σε μία δικαδικασία να τον χρησιμοποιεί για ένα δεδομένο διάστημα. Το πλάνο λοιπόν ήταν να τον βάλει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στον αγώνα με τη Λαμία ούτως ώστε να τον επιβαρύνει όσο λιγότερο γίνεται μετά το πρόβλημά του.

Και αυτή η διαχείριση στοχεύει στο να είναι αγωνιστικά... φρέσκος ο Ζέλσον Μαρτίνς αλλά και να αποδίδει όσο καλύτερα γίνεται και χωρίς άλλα προβλήματα. Και βέβαια να δίνει έτσι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Στα 28 του ο διεθνής Πορτογάλος, που ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει 9 συμμετοχές με 2 ασίστ.

Μην ξεχνάμε πώς για το πρόβλημά του με τη θλάση του είχε μεταβεί μέχρι τη Βαρκελώνη για να δει ειδικούς. Και για τον ίδιο και για τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό το να βρίσκεται στο ιδανικό αγωνιστικό status διότι οι Πειραιώτες θα τον χρειαστούν για τα καλά και στη συνέχεια στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις τους, έχοντας κρισιμότατα ματς στα Play Off στη Stoiximan Super League 1.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα