Ροντέο το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού: Τα δύο σενάρια

Ροντέο το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού: Τα δύο σενάρια

Newsroom
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακος

bet365

Οι δύο επικρατέστερες εκδοχές που παίζουν για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε μπορεί να αποτέλεσε ευχάριστη είδηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τόσο στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, όσο και σε αυτή του Κυπέλλου, προκάλεσε έναν μεγάλο... πονοκέφαλο. Αυτό του προγράμματος...

Ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα... Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο ήταν να γίνει την προηγούμενη Κυριακή, αναβλήθηκε λόγω των ρεβάνς με Μπριζ και Φενέρ αντίστοιχα, με την Stoiximan Super League να το ορίζει για την 1η Μαΐου, την Μεγάλη Τετάρτη δηλαδή. Μόνο που εκείνη την ημέρα δεν μπορεί να γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς μία μέρα μετά οι«ερυθρόλευκοι» παίζουν με την Άστον Βίλα. Άρα, έχουμε ένα παιχνίδι που ψάχνει ημερομηνία διεξαγωγής...

Από εκεί και πέρα, μεσοβδόμαδη αγωνιστική εχει προγραμματιστεί και για τις 8 Μαΐου, που ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ. Ούτε αυτό το ματς μπορεί να γίνει, καθώς μία μέρα μετά οι Πειραιώτες θα παίξουν την ρεβάνς με την Αγγλική ομάδα. Και επειδή μιλάμε για την προτελευταία αγωνιστική των Play Offs, όπου όλα τα ματς γίνονται την ίδια μέρα και ώρα, αυτό σημαίνει οτι θα αναβληθούν και τα άλλα δύο.

Άρα συνολικά έχουμε ένα ματς (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) και μία ολόκληρη αγωνιστική (9η αγωνιστική) που έχουν μείνει... ορφανές από ημερομηνίες διεξαγωγής, ενώ για τις 18 Μαΐου υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη.

Με δεδομένο οτι κενές ημερομηνίες δεν υπάρχουν, τα ενδεχόμενα είναι δύο. Ο τελικός του Κυπέλλου να μεταφερθεί κατά μία εβδομάδα και στο διάστημα που μεσολαβεί να γίνουν τα ματς (πρώτα το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και μετά η 9η και η 10η αγωνιστική) ή ο τελικός να γίνει κανονικά και τα Play Offs να ολοκληρωθούν μετά.
Το ποιο από τα δύο θα προκριθεί, θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα