ΑΕΚ: Μπήκε ο Άμραμπατ ενόψει Άρη

ΑΕΚ: Μπήκε ο Άμραμπατ ενόψει Άρη

Newsroom
ΑΜΡΑΜΠΑΤ

bet365

Ο Νόρντιν Άμραμπατ επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μπήκε και πάλι ο Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός άσος της ΑΕΚ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και θέτει υποψηφιότητα για το σημαντικό παιχνίδι της Ένωσης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από εκεί και πέρα, εκτός παρέμειναν οι Λιβάι Γκαρσία, Αρόλντ Μουκουντί και Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και ο τερματοφύλακας από την Αυστρία δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα και δεν θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Όσο για τον Μουκουντί, ο Καμερουνέζος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης και ακολούθησε ξανά ατομικό και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη. Στο στρατόπεδο της Ένωσης δεν θέλουν να ρισκάρουν με τον Μουκουντί καθώς ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα