Γρηγορίου: «Δεν θα είμαι του χρόνου στον ΠΑΣ, η ομάδα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα»

Newsroom
οσφπ

bet365

Για την ήττα από τον Πανσερραϊκό αλλά και τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2 μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώριζε από το Σάββατο (20/04) ότι τη νέα χρόνια θα παίζει στη Super League 2 καθώς υποβιβάστηκε και μαθηματικά από τη μεγάλη κατηγορία και κόντρα στον Πανσερραϊκό γνώρισε την ήττα (2-1) στις Σέρρες.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στη διαχείρηση που χρειάστηκε για να προετοιμάσει την ομάδα του αλλά και το δικό του μέλλον.

Για το πόσο δύσκολο ήταν η διαχείριση μετά και τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας του: «Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ένα τέτοιο γεγονός, γιατί όταν αυτό συμβαίνει σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παρόλο αυτά, σήμερα είχαμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, ήδη η ομάδα κοιτάει και κάποια παιδιά που ενδεχομένως να είναι και του χρόνου. Θεωρώ, πως φέραμε σε δύσκολη θέση τον Πανσερραϊκό και ήταν το ζητούμενο για εμάς σήμερα. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν».

Για το αν θα είναι και τη νέα χρονιά στο τιμόνι της ομάδας: «Δεν θα είμαι του χρόνου στην ομάδα, κάτι που το έχω ήδη δηλώσει. Αλλά η ομάδα πρέπει να κοιτάει πάντα την επόμενη ημέρα. Άσχετα ποιος θα είναι στην ιδιοκτησία και στον πάγκο».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα