ΠΑΣ Γιάννινα: Άργησε να αντιδράσει αλλά το ματς με Κηφισιά ας είναι οδηγός για τη νέα χρονιά

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με τον υποβιβασμό να έχει έρθει και μαθηματικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε αντίδραση στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά. Μια αντίδραση που σαφώς άργησε να έρθει, αλλά μπορεί να γίνει οδηγός για τη νέα χρονιά.

Χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία και πως να υπάρξει άλλωστε από την στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε, η χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποτυχημένη. Οι Ηπειρώτες όχι απλά θα βρίσκονται τη νέα χρονιά στην Super League 2, αλλά το έκαναν βγάζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος ένα κακό πρόσωπο, ενώ και μόνο που τυπικά είχαν πέσει 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας.

Στην πλειονότητα των φετινών παιχνιδιών, με εξαίρεση αυτά στα οποία η τύχη γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στους «κυανόλευκους», με αποκορύφωμα την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έβγαζε αντίδραση όταν ήταν πίσω στο σκορ, ενώ και όταν περνούσε μπροστά δεν μπορούσε να κρατήσει το σκορ.

Μια αντίδραση που η αλήθεια είναι πως έβγαλε και με το παραπάνω στο παιχνίδι με την Κηφισιά στην Καισαριανή. Εκεί που πήγε χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο και έχοντας απέναντί του μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς και έδειξε πως θα μπορούσε και να μην είχε σωθεί, τουλάχιστον να πάλευε για την παραμονή μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Οι Γιαννιώτες είδαν τους γηπεδούχους να περνάνε μπροστά και οι ίδιοι να αντιδρούν για πρώτη φορά ανατρέποντας το 1-0 και κάνοντάς το 1-2.

Η μεγαλύτερη αντίδραση όμως ήρθε όταν η Κηφισιά ισοφάρισε στο 81' για το 2-2. Ο Κέβιν Ροσέρο, από τους λίγους παίκτες που διασώθηκαν σε μια κακή όπως αναφέραμε χρονιά, έδωσε πάλι την λύση. Θα πει ο καθένας και με το δίκιο του, τι να την κάνει ο κόσμος την αντίδραση αυτή, από την στιγμή και άργησε χαρακτηριστικά και δεν είδε και το παραμικρό βαθμολογικό αντίκτυπο. Και όμως αυτή η αντίδραση θα πρέπει να είναι οδηγός για τη νέα χρονιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι από τις ομάδες που από την στιγμή που έπεσαν, πρέπει από την πρώτη κιόλας χρονιά να παλέψει για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Και για να το καταφέρει θα πρέπει να βγάζει την αντίδραση που έβγαλε και κόντρα στην Κηφισιά. Αντίδραση που δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα, αλλά με την λογική. Η νίκη με την ανατροπή στην Καισαριανή πρέπει να είναι αρχή μιας νέας προσπάθειας.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν γνωστοί και οι όροι αυτής της προσπάθειας. Με ποια διοίκηση θα γίνει, αν πουληθεί ή όχι και σε ποιον η ομάδα και μετά φυσικά με ποιο ρόστερ. Όλα είναι τρομερά σημαντικά, αλλά πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία που πρέπει να βγάλει από το ξεκίνημά του στην Super League 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα. Νοοτροπία νικητή που έβγαλε και απέναντι στην Κηφισιά. Νοοτροπία που πρέπει να βγάλει και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο, προκειμένου να κλείσει όσο γίνεται καλύτερα μια άκρως αποτυχημένη χρονιά. Για την ιστορία του και για τον κόσμο που δεν τον άφησε στα δύσκολα και δεν πρόκειται να τον αφήσει και όταν θα δίνει την μάχη για να επιστρέψει στην Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα