ΠΑΟΚ: Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει με Λαμία ο Ζίβκοβιτς

5985737_1

bet365

Εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στα play off.

Εκτός αποστολής με τη Λαμία θα μείνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, καθώς στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (2-1) συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στα play off. Υπενθυμίζεται πως στη διαδικασία των play off όποιος παίκτης δεχθεί τρεις κίτρινες κάρτες η ομάδα δεν διαλέγει από ποιο παιχνίδι θα απουσιάσει αλλά χάνει αυτόματα τον επόμενο αγώνα.

Άλλοι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα Ράχμαν και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έφτασαν τις δύο κίτρινες κάρτες και βρίσκονται στο όριο, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός σ’ ένα από τα τέσσερα ντέρμπι (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρης), που ακολουθούν στο πρόγραμμα για τον «Δικέφαλο» μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 7η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League 1.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα