Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/04) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida

bet365

Η εντός έδρας ήττα-σοκ του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι, το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena», οι νέου του Ολυμπιακού που επέστρεψαν στην Ελλάδα, αλλά οι εξελίξεις με την δολοφονία Λυγγερίδη στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλήτικού Τύπου.

Ήττα πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό

Sport Day: Πώρωση! Ντέρμπι για γερά νεύρα, που μπορεί να καθορίσει την έκβαση του πρωταθλήματος απόψε στην «OPAP Arena». Βήμα... όπισθεν για τον Παναθηναϊκό, έχασε με 87-91 από την Μακάμπι.

Live Sport: «Από το ''Γ. Καραϊσκάκης'' τα πολεμοφόδια για τη δολοφονία». Σοκ, αλλά μπορεί! Με 15 επιθετικά ριμπάουντ η ομάδα του Κάτας «σκότωσε» το τριφύλλι. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μέχρις εσχάτων.

Φως των Σπορ: Διχασμένος για το διπλό ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα! Με τα βαριά χαρτιά απέναντι στην Λαμία! Από τον Πειραιά δεν περνάς. Ο Ολυμπιακός έκανε σμπαράλια το αήττητο σερί της Φερεντσβάρος επικρατώντας με 10-8.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τα παιδιά και τα μάτια μας! Υποδοχή ηρώων. Στον ουρανό της Ελλάδας η Ευρωπαϊκή Κούπα.

Μάχη... τίτλου στην «OPAP Arena»

Ώρα των Σπορ: Τώρα, τώρα, τώρα! Όλοι μαζί απόψε στον ΝΑΟ για τη μεγάλη νίκη που θα δώσει στην ΑΕΚάρα τον πρώτο λόγο και για το φετινό πρωτάθλημα.

Metrosport: Οφείλει να αντιδράσει και να βάλει τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων. Να πεθάνουμε στο γήπεδο. Η τρομερή ατάκα του Λουτσέσκου στους παίκτες του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα