AEK: Λιβάι και Πόνσε στους πρώτους σε αναλογία γκολ χωρίς πέναλτι ανά 90 λεπτά παγκοσμίως

AEK: Λιβάι και Πόνσε στους πρώτους σε αναλογία γκολ χωρίς πέναλτι ανά 90 λεπτά παγκοσμίως

Λιβάι και Πόνσε στους πρώτους σε αναλογία γκολ χωρίς πέναλτι ανά 90 λεπτά παγκοσμίως

bet365

Οι Λιβάι Γκαρσία και Εζεκίελ Πόνσε διαπρέπουν με τις επιδόσεις του την φετινή σεζόν, οι οποίες πλέον έχουν ξεφύγει από τα στενά όρια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το CIES Football Observatory έκανε μία νέα έρευνα μέσω της οποίας ανέδειξε με την βοήθεια του Wyscout τους δέκα κορυφαίους ποδοσφαιριστές σε αναλογία γκολ ανά 90 λεπτά αγώνα, αλλά χωρίς να προσμετρούνται τα πέναλτι.

Στην πρώτη δεκάδα αυτής της λίστας, το δείγμα για την κατασκευή της οποίας συγκεντρώθηκε από 72 πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο, βρέθηκαν οι Λιβάι Γκαρσία και Εζεκίελ Πόνσε της ΑΕΚ.

Οι δύο επιθετικοί της «Ένωσης» κατάφεραν με τις επιδόσεις τους, οι οποίες απέχουν ελάχιστα, να βρεθούν στην συγκεκριμένη δεκάδα προσπερώντας παίκτες, όπως ο Χάρι Κέιν, αλλά και πολλούς ακόμη.

Ο Αργεντινός φορ μετράει 1 γκολ ανά 90 λεπτά χωρίς να συνυπολογίζουμε τα πέναλτι (14 στο πρωτάθλημα) ενώ ο στράικερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο 1,01 (13 στο πρωτάθλημα). Οι επιδόσεις αυτές τους δίνουν την πέμπτη και τέταρτη (σε ισοβαθμία με τον Ράγκναρ Ας) θέση αντίστοιχα στην σχετική λίστα.

Καλύτερες επιδόσεις από κείνους έχουν μόνο οι Σερχού Γκιρασί της Στουτγκάρδης με 1,08 γκολ (χωρίς πέναλτι) ανά αγώνα, που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση φέτος και ο Μπαρναμπάς Βάργκα της Φερεντσβάρος με 1,26 τέρματα ανά αγώνα.

Να σημειωθεί πως στην έρευνα αυτή συνυπολογίστηκαν μόνο παίκτες με τουλάχιστον 900 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της χώρας που αγωνίζονται.

Δείτε την πρώτη δεκάδα:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα