Derby stories με τον Νίκο Αθανασίου: Οι σουτάρες στην Φιλαδέλφεια και ο «λυτρωτής» Μπεργκ (vid)

Newsroom
Derby stories με τον Νίκο Αθανασίου: Οι σουτάρες στην Φιλαδέλφεια και ο «λυτρωτής» Μπεργκ

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου θυμάται στην σειρά Derby Stories την καλύτερη και την χειρότερή του ανάμνηση από τα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός που έχει ζήσει.

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» (20:30 - Cosmote Sport 1) για την 7η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague σ' ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό τις ελπίδες των δύο ομάδων για την κατάκτηση του τίτλου.

Φυσικά, όπως πριν από κάθε τέτοιο ντέρμπι απ' όταν ξεκίνησαν τα Play Off, το Gazzetta ετοιμάσε τα ανάλογα βίντεο με τις καλύτερες και χειρότερες αναμνήσεις που έχουν οι ρεπόρτερ του από τα παιχνίδια ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», Νίκος Αθανασίου ήταν εκείνος που μίλησε πρώτος για τις αναμνήσεις του ως «φιλοξενούμενος» του αποψινού αγώνα και αναφέρθηκε στην κακή ανάμνηση που έχουν αφήσει οι «σουτάρες» του Κοπιτσή και του Αλεξανδρή, αλλά και στην υπέροχη στιγμή της λύτρωσης με το γκολ του Μάρκους Μπεργκ αρκετά χρόνια αργότερα.

Δείτε το βίντεο με τις αναμνήσεις του από τα ντέρμπι αυτά:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα