Derby Stories με τον Γιώργο Τσακίρη: Το γκολ από τα αποδυτήρια του Δημητριάδη και η βουβαμάρα του... Καλιτζάκη (vid)

Newsroom
Derby Stories με τον Γιώργο Τσακίρη: Ο σκηνοθέτης που έχασε την φάση του Δημητριάδη και η βουβαμάρα του... Καλιτζάκη

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης θυμάται στην σειρά Derby Stories την καλύτερη και την χειρότερή του ανάμνηση από τα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός που έχει ζήσει.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» (20:30 - Cosmote Sport 1) για την 7η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague σ' ένα παιχνίδι που η έκβασή του θα κρίνει εν πολλοίς τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Φυσικά, όπως πριν από κάθε τέτοιο ντέρμπι απ' όταν ξεκίνησαν τα φετινά Play Off, το Gazzetta ετοιμάσε τα ανάλογα βίντεο με τις καλύτερες και χειρότερες αναμνήσεις που έχουν οι ρεπόρτερ του από τα παιχνίδια ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης», Γιώργος Τσακίρης πήρε τον λόγο έπειτα από τον Νίκο Αθανασίου, ως είθισται να κάνει ένας καλός οικοδεσπότης και αναφέρθηκε στις δύο αναμνήσεις που ξεχωρίζει από τους αγώνες αυτούς.

Ξεκίνησε αρχικά από την καλή ανάμνηση μιλώντας για ένα ντέρμπι που είχαν κερδίσει οι «κιτρινόμαυροι» με 3-1 τη σεζόν 1992-1993 με το γκολ του Βασίλη Δημητριάδη από τα αποδυτήρια κι ένα ακόμη όπου η ΑΕΚ είχε ηττηθεί με 1-0 με την κεφαλιά του Καλιτζάκη που σίγησε ένα ολόκληρο γήπεδο.

Δείτε το βίντεο με τις αναμνήσεις του από τα ντέρμπι αυτά:

Δείτε το βίντεο με τις αναμνήσεις του από τα ντέρμπι αυτά:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα