ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Αραούχο και Πόνσε

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκινάει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πίσω από τον προωθημένο Εσε Πόνσε, με τον Ματίας Αλμέιδα να τοποθετεί τον Ορμπελίν Πινέδα στην αριστερή πλευρά.

Με μια διαφοροποίηση, σε σχέση με την ενδεκάδα που αναμενόταν, παρατάσσει ο Ματίας Αλμέιδα την ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena ξεκινώντας τον Αραούχο στο αρχικό σχήμα πίσω από τον Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Πινέδα ξεκινάει αριστερά με δεξιά τον Ελίασον, κάτι που σημαίνει ότι στον άξονα της μεσαίας γραμμής επιλέγεται το δίδυμο του Σιμάνσκι με τον Γιόνσον.

Στα μετόπισθεν δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, με τον Αθανασιάδη στην εστία και τους Χατζισαφί, Κάλενς, Βίντα και Ρότα τετράδα στην άμυνα.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία και Τσούμπερ.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα