ΑΕΚ - Παναθηναϊκός & Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (Game 1) | Η post game εκπομπή του Gazzetta

Newsroom
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός & Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (Game 1) | LIVE post game εκπομπή του Gazzetta
Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Σερέτης, Θάνος Σαρρής, Γιώργος Τσακίρης, Νίκος Αθανασίου, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Αντώνης Καλκαβούρας σχολίασαν τις αναμετρήσεις ΑΕΚ - Παναθηναϊκός για τα play-offs της Super League και Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για τα play-offs της Euroleague.

Οι μάχες στα play-offs της Stoiximan Super League και της Euroleague έχουν πάρει φωτιά και το Gazzetta μεταμορφώνεται στη... live μορφή του! Μετά το σούπερ ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός που εξελίχθηκε σε θρίαμβο για την Ενωση, αλλά και μετά το τρομερό break του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη για τα playoffs της Euroleague, το Gazzetta σας μετέφερε ζωντανά τον σχολιασμό των αναμετρήσεων και όλο το ρεπορτάζ.

Μαζί σας ήταν και σχολίασαν οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Σερέτης, Θάνος Σαρρής, Γιώργος Τσακίρης, Νίκος Αθανασίου, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Αντώνης Καλκαβούρας!

Δείτε την εκπομπή στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!