Βόκολος στον Κωνσταντέλια: «Μείνε ταπεινός και κράτα το ήθος σου»

vokolos_konstantelias

bet365

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε πως είχε τετ α τετ με τον Έλληνα διεθνή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια, τον οποίο και επαίνεσε για την ταπεινότητα και το ήθος του.

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, αποκάλυψε πως μετά την εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ (1-1), είχε σύντομο τετ α τετ με τον ταλαντούχο εξτρέμ του Δικέφαλου, Γιάννη Κωνσταντέλια, τον οποίο εξήρε για την ταπεινότητα και το ήθος του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόκολος στον Κωνσταντέλια:

«Κράτα το ήθος σου, μην αλλάξεις, είναι πολύ σημαντικό να βγαίνεις από ένα γήπεδο και να σε χειροκροτούν όλοι και να παραμένεις ταπεινός, να κρατάς αυτό το ήθος. Δεν μιλάω για την ποιότητα, όλοι η Ελλάδα το βλέπει αυτό, μιλάω για την κληρονομιά από την οικογένειά του».

Αξίζει να σημειωθεί κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, ο Κωνσταντέλιας γνώρισε εκ νέου την αποθέωση από τους φίλους της Λαμίας, που τον χειροκρότησαν θερμά μέχρι να καθίσει στον πάγκου του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα