Σβαμπ: «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας, κάτι μας λείπει»

Σβαμπ: «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας, κάτι μας λείπει»

Newsroom
schwab_lamia_paok

bet365

Ο Σβαμπ δεν μπορούσε να χαρεί το γκολ που σημείωσε, λόγω της νέας απώλειας βαθμών που υπέστη ο ΠΑΟΚ στη Λαμία.

Σκόρερ του ΠΑΟΚ στο σημερινό (24/4) 1-1 του «Αθανάσιος Διάκος» ήταν ο Σβαμπ και ο Αυστριακός χαφ δεν μπορούσε να χαρεί το γκολ του καθώς ο ΠΑΟΚ «άφησε» στη Λαμία δύο υπερπολύτιμους βαθμούς. «Δεν έχει καμία σημασία το γκολ που πέτυχα, άλλωστε δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση σε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Είναι προφανές ότι η ομάδα δεν έχει θέμα φυσικής κατάστασης γιατί παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάτι όμως μας λείπει. Στα τελευταία μας κυνηγάμε συνέχεια το σκορ και όσο και να παλεύεις πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Ισως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό, πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν η απώλεια βαθμών έφερε σε δύσκολη θέση τον Δικέφαλο, αναφορικά με τη «μάχη» του για την κατάκτηση του τίτλου.«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σαφώς τέτοιες απώλειες μας κρατούν πολύ πίσω, υπάρχει πρόβλημα και είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στη μάχη. Θα τα δώσουμε όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα