Βίλας Μπόας: «Ο Ντα Κόστα έχει πει ψέματα για την πώληση του Κάρμο στον Ολυμπιακό»

Ο Νταβίντ Κάρμο του Ολυμπιακού

bet365

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας, λίγες μέρες πριν τις εκλογές στην Πόρτο ασκεί κριτική στον νυν πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, τονίζοντας ότι εκείνος έχει πει ψέματα για την πώληση του Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Σε μια συνέντευξη όπου ο Βίλας Μπόας καλεί τον Πίντο Ντα Κόστα να «σταματήσει να παίζει με τους συνεργάτες του», ο άλλοτε προπονητής και νυν υποψήφιος πρόεδρος της Πόρτο, αναφέρθηκε και στο θέμα του Κάρμο.

Ο στόπερ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό, έχει εκπλήξει με τις ικανότητές του και είναι δεδομένο ότι στο Λιμάνι θα ήθελα να παραμείνει με κανονική μεταγραφή.

Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να καλύψουν τη ρήτρα των 17.500.000 ευρώ, ποσό που σύμφωνα με τον Ντα Κόστα θα το έδιναν οι Πειραιώτες.

Ωστόσο, ο Βίλας Μπόας τονίζει ότι κάτι τέτοιο είναι ψευδές με τον ίδιο να απαντάει σε ερώτηση σχετικά με την προοπτική νέου συμβολαίου του Σέρτζιο Κονσεϊσάο:

«Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στο να μιλάω με τον προπονητή για το project. Αυτή είναι η μόνη κριτική που πρέπει να γίνει και θα περιμένω τον προπονητή να πάρει θέση, δεδομένων των υποσχέσεων που έχει λάβει από τον πρόεδρο, πολλές από τις οποίες είναι ψεύτικες, όπως η πώληση του Κάρμο και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Εχω την ίδια πρόθεση να καθίσω και να μιλήσω με τον προπονητή. Ο πρόεδρος πρέπει να σταματήσει να παίζει με τους συνεργάτες του. Αρκετά με τη λήψη αποφάσεων που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο το καλό μέλλον του συλλόγου. Η λήψη αποφάσεων 15 ημέρες πριν από τις εκλογές είναι ντροπή και οι άλλοι εταίροι δεν το αξίζουν αυτό. Είμαι απογοητευμένος και έκπληκτος που συνεχίζει να βρίσκει στήριξη στην υποψηφιότητά του. Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι σε απόγνωση. Αρκετά. Είναι υπερβολικό όλο αυτό!».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα