Προπόνηση με Λεμονή και... αναμονή για Γκαρσία

Προπόνηση με Λεμονή και... αναμονή για Γκαρσία

Δημήτρης Τομαράς
Προπόνηση με Λεμονή και... αναμονή για Γκαρσία

bet365

Ο Τάκης Λεμονής έκανε κανονικά και την προπόνηση της Τρίτης, την πρώτη του 2018, ωστόσο το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία παραμένει ανοιχτό και μένει να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Αξεπέραστο live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις και απεριόριστα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το προπονητικό... σίριαλ καλά κρατεί για τον Ολυμπιακό με αφορμή το θέμα Όσκαρ Γκαρσία που άνοιξε για τα καλά από την Ισπανία Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Στην Ιβηρική επιμένουν για τον 44χρονο κόουτς, ωστόσο και την Τρίτη την προπόνηση έκανε ο Τάκης Λεμονής και απομένει πλέον να αποσαφηνιστεί πλήρως το ζήτημα από πλευράς των Πειραιωτών. Όπως έχουμε γράψει ξανά είναι σαφές πως στην περίοδο της αποχώρησης του Χάσι ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε ψαχτεί για τα καλά για διάφορες περιπτώσεις προπονητών από Ισπανία και όχι μόνο. Το κλίμα που υπήρχε μέχρι χθες το βράδυ στο Λιμάνι και σας το μεταφέραμε ήταν πως κρατούσαν αποστάσεις από την προπονητολογία, φανερώνοντας μία ενδεχόμενη τάση να συνεχίσουν με Τάκη Λεμονή. Όλα αυτά όμως θα κριθούν και να ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα