Μανουέλ Γκονσάλβες στο Gazzetta: «Έχουμε ενημερωθεί πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Πεντρόσα» (vid)

Μανουέλ Γκονσάλβες στο Gazzetta: «Έχουμε ενημερωθεί πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Πεντρόσα» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μανουέλ Γκονσάλβες στο Gazzetta: «Έχουμε ενημερωθεί πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Πεντρόσα» (vid)

bet365

Ο agent Μανουέλ Μίρα Γκονσάλβες Ζοάο μιλώντας στο Gazzetta.gr επισήμανε πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Αντρέ Πεντρόσα, παίκτη της Βιτόρια Σετουμπάλ, τον οποίο ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς.
Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί για το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τσεκάρει παίκτες στο ματς της Πόρτο με την ομάδα της Βιτόρια Σετουμπάλ. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ματς αυτό υπήρχε και ο Αντρέ Πεντρόσα. Παίκτης στα 21 του χρόνια με 22 συμμετοχές φέτος που δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Βιτόρια. Παίζει ως στόπερ, αμυντικός και κεντρικός χαφ και είναι μία περίπτωση που ξέρει καλά ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού και έχει σε εκτίμηση.
Ο agent του Μανουέλ Μίρα Γκονσάλβες Ζοαό μιλώντας στο Gazzetta.gr για την πληροφορία πως ο Πεντρόσα μπορεί να είναι στην λίστα του Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε: «Έχουμε ενημερωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει τον Πεντρόσα. Πως τον παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά εάν ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει δει ή τον είδε άλλος άνθρωπος από τον Ολυμπιακό αλλά έχουμε ενημερωθεί ήδη σχετικά γι' αυτό από την ομάδα της Βιτόρια Σετουμπάλ. Ξέρουμε τον κόουτς Μαρτίνς και εκείνος γνωρίζει τον Αντρέ καλά και φυσικά ο Αντρέ θα ήθελε να παίξει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όμως αυτήν την στιγμή αυτό το στοιχείο έχουμε. Ούτε κάποια επίσημη κρούση, ούτε κάτι ιδιαίτερα προχωρημένο».
Εκτός αυτού για το μέλλον του Πεντρόσα ο μάνατζέρ του σχολίασε πως «ξέρουμε για ενδιαφέρον από Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία. Με ηρεμία όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα θα μιλήσουμε με την ομάδα του Αντρέ για το τι θα γίνει». Δείτε στην Gallery σε βίντεο τον Αντρέ Πεντρόσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα