«Κλειδώνει» τις προσθήκες των Λόπες & Κουντέ, δίνει... μάχη για Μάρκοβιτς & Μολέδο (vid)

«Κλειδώνει» τις προσθήκες των Λόπες & Κουντέ, δίνει... μάχη για Μάρκοβιτς & Μολέδο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Κλειδώνει» τις προσθήκες των Λόπες & Κουντέ, δίνει... μάχη για Μάρκοβιτς & Μολέδο (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε πολύ καλό δρόμο τις υποθέσεις του στόπερ Λόπες και του μέσου Κουντέ για δανεισμό και ενώ παλεύει ακόμα για τον Μάρκοβιτς αλλά και τον Μολέδο! Στο κάδρο και Κουεγιάρ & Γιάκομπ.

Ο 28χρονος Αργεντίνος με ισπανικό διαβατήριο Λισάντρο Λόπες είναι αυτήν την στιγμή ο στόπερ που βρίσκεται πιο κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό σε σχέση με κάθε άλλη περίπτωση που έχει παρά τις δεδομένες δυσκολίες της περίπτωσής του.

100% πριμ* στα κέρδη στο Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Λόπες που ανήκει στην Μπενφίκα και έπαιζε δανεικός στην Ίντερ είναι για να κλείσει με την μορφή του δανεισμού στους Πειραιώτες. Οι Πορτογάλοι ζητούσαν 9 εκατ. ευρώ από την Ίντερ (σ.σ. ήταν η οψιόν αγοράς), γεγονός που δεν καθιστά εύκολη την συγκεκριμένη υπόθεση. Παρόλα αυτά φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχοντας και τις πολύ καλές σχέσεις με την Μπενφίκα έχει προχωρήσει σε καλό επίπεδο το μεταγραφικό αυτό story. Μένει να φανεί εάν θα προκύψει και τελικό deal. Επίσης οι Πειραιώτες έχουν σαφέστατες και σοβαρές πιθανότητες να κλείσουν τον Πιέρ Κουντέ ως δανεικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να είναι θετικοί στο να πάει στον Πειραιά. Πρόκειται για τον 22χρονο Καμερουνέζο μέσο που αποκάλυψαν οι Ισπανοί πως οι ερυθρόλευκοι είναι το μεγάλο φαβορί να τον κάνουν δικό τους. Και για τον Αργεντίνο και για τον Καμερουνεζο δεν είναι σίγουρο βέβαια πως θα μπουν οψιόν. Για τον άξονα πάντως στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να θέλουν και να προσπαθούν και για τον Αργεντίνο Γιάκομπ.

Εκτός αυτού στο Λιμάνι συνεχίζουν να δίνουν... μάχη και για τον Μολέδο αλλά και για τον εξτρέμ Λαζάρ Μάρκοβιτς. Και για τους δύο αυτούς παίκτες (σ.σ. του Μάρκοβιτς είναι και υψηλό το συμβόλαιό του) το πιο σοβαρό... εμπόδιο είναι το οικονομικό και όχι η πλευρά των ποδοσφαιριστών. Τέλος για τα γκολπόστ εξακολουθεί να υφίσταται ο Κουεγιάρ ως επιλογή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα