Τελική ευθεία για Κουντέ και οι Ιταλοί για Λάτσιο & Λόπες

Τελική ευθεία για Κουντέ και οι Ιταλοί για Λάτσιο & Λόπες

Δημήτρης Τομαράς
Τελική ευθεία για Κουντέ και οι Ιταλοί για Λάτσιο & Λόπες

bet365

Η μεταγραφική υπόθεση του Πιέρ Κουντέ δείχνει τις τελευταίες ώρες να είναι αυτή που έχει βάλει σε πιο καλό δρόμο για να κλείσει οριστικά άμεσα ο Ολυμπιακός. Οι Ιταλοί συνδέουν και την Λάτσιο με τον Λόπες.

Οι Ισπανοί ήταν εκείνοι που εξαρχής αποκάλυψαν πως ο Ολυμπιακός ήταν το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Καμερουνέζου μέσου Κουντέ. Για τον 22χρονο διεθνή που καλύπτει όλες τις θέσεις του άξονα προκύπτει στην παρούσα φάση πως είναι η πιο προχωρημένη μεταγραφική υπόθεση σε σχέση με τις άλλες που... παλεύουν οι Πειραιώτες. Πρόκειται για παίκτη που θα κλείσει με ετήσιο δανεισμό από την Ατλέτικο, που όπως έχετε ήδη διαβάσει ήταν άκρως θετική στην παραχώρησή του.

Δεν είναι βέβαιο εάν θα μπει κάποια οψιόν αγοράς (σ.σ. το πιο πιθανό πως όχι). Στην δεδομένη στιγμή όλα δείχνουν πως η περίπτωση της απόκτησης του Πιέρ Κουντέ μπήκε στην τελική της ευθεία και ότι λίαν συντόμως μπορεί να υπάρξουν οριστικά πια τα πλέον ευχάριστα και οι ανακοινώσεις. Όσο για έναν έτερο στόχο, τον Λισάντρο Λόπες, οι Ιταλοί τις τελευταίες ώρες βάζουν στο... κόλπο και την Λάτσιο. Το σίγουρο είναι πως εντός των προσεχών ημερών ο Ολυμπιακός προσπαθεί να... κλειδώσει οριστικά τουλάχιστον δύο προσθήκες: μία για άμυνα και μία για άξονα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα