Αποφασίζει & για Μαρίνο και Τζολάκη ο Μαρτίνς

Αποφασίζει & για Μαρίνο και Τζολάκη ο Μαρτίνς

Αποφασίζει & για Μαρίνο και Τζολάκη ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς πρόκειται να αποφανθεί άμεσα και το εάν θα πάρει στο Βέλγιο τον νεαρό εξτρέμ Μαρίνο αλλά και τον κίπερ Τζολάκη με τον Κρητικό κίπερ να προκύπτει πως επίσης είναι κλεισμένος στον Ολυμπιακό.

Ο Μαρίνος που παίζει και αριστερός και δεξιός εξτρέμ έχει πιθανότητες να μπει στο αεροπλάνο για το Βέλγιο. Πλην του νεαρού πρώην άσου του Αστέρα - για του οποίου το deal έχετε ήδη ενημερωθεί - όμως υπάρχει και ο 16χρονος πορτιέρε Τζολάκης που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι επίσης κλεισμένος στον Ολυμπιακό. Για τον Τζολάκη είχατε επίσης ενημερωθεί σχετικά καιρό τώρα από το Gazzetta. Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να αποφασίσει για την τύχη και των δύο όσον αφορά στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα