Νέο premium GT scooter από την Kymco

Νέο premium GT scooter από την Kymco

Κώστας Παστρίμας
Νέο premium GT scooter από την Kymco
Η Kymco μπαίνει δυναμικά στα GT scooter μικρού κυβισμού με το νέο Sky Town 125.

Έχοντας ως δεδομένο ότι η κατηγορία των 125 κ.εκ. καλπάζει τα τελευταία χρόνια στις αγορές της Ευρώπης η Kymco αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους παρουσιάζοντας το νέο Sky Town 125. Το Sky Town δημιουργήθηκε για να βιώνει την πόλη καθημερινά, τόσο στις διαδρομές προς και από την εργασία όσο και για να καλύψει ποικίλες άλλες ανάγκες.

Στον σχεδιασμό το νέο Scooter της Kymco εκπέμπει μια αύρα πολυτέλειας. Το μπροστινό μέρος διαθέτει έντονες γραμμές και η συνολική σχεδίαση αναδεικνύει έναν απόλυτα δυναμικό χαρακτήρα, ο οποίος υπογραμμίζεται από τον ενσωματωμένο στην ποδιά διπλό προβολέα LED.

Kymco

Το Sky Town είναι διαθέσιμο τόσο με κινητήρα 125cc όσο και με κινητήρα 150cc. Στην περίπτωση του 125 η ισχύς είναι στους 11 ίππους και 9,8 Nm ροπής ακολουθώντας τις προδιαγραφές ρύπων Euro5+. Από την άλλη, ο κινητήρας των 150 κ.εκ. αποδίδει 11,5 ίππους και περισσότερη ροπή στα 11,3 Nm, ενώ τα δύο σύνολα έχουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις για πιο αποτελεσματική ψύξη, με μεγάλο όφελος στην αξιοπιστία και τη μέση διάρκειας ζωής, ακόμη και όταν υπόκεινται σε ιδιαίτερα έντονη και σκληρή χρήση.

Kymco

Το ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω. Ο εξοπλισμός του Sky Town είναι εξαιρετικές με LED φώτα, LCD οθόνη πληροφοριών, USB θύρα φόρτισης, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ρεζερβουάρ 7 λίτρων, σχάρα αποσκευών και διπλό χώρο αποθήκευσης στην ποδιά.

Kymco

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!