Kymco: Ετοιμάζει το δικό της mega crossover

Kymco: Ετοιμάζει το δικό της mega crossover

Κώστας Παστρίμας
Kymco: Ετοιμάζει το δικό της mega crossover
Η Kymco στην φετινή EICMA μας έδειξε το μελλοντικό της μεγάλο crossover scooter με κινητήρα από AK550.

Η Kymco ήταν από τις πρώτες εταιρείες που ασχολήθηκαν με τα scooter περιπέτειας επενδύοντας στην κατηγορία που γνωρίζει τεράστια άνθιση τα τελευταία χρόνια. Μετά την εντυπωσιακή είσοδο του DT X360 η Kymco κάνει το επόμενο βήμα στην γκάμα των adventure scooter της έστω και με ένα πρωτότυπο μοντέλο, το CV-L6.

Το CV-L6 παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην EICMA 2023 και αμέσως τράβηξε τα βλέμματα του κοινού πάνω του. Συνδυάζει στιλιστικά στοιχεία από τον κόσμο των μοτοσικλετών περιπέτειας, όπως το σφηνοειδές
και επιθετικό εμπρός μέρος, την ψηλή ζελατίνα και τις ενσωματωμένες βαλίτσες.

Kymco

Εκτός από όλα αυτά, διατηρεί την χρηστικότητα και την άνεση ενός maxi-scooter. Ο κινητήρας είναι δανεισμένος από τον δυναμικό μονοκύλινδρο των 550 κ.εκ. που τροφοδοτεί το AK550 και αποδίδει 51 ίππους. Ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του CV-L6 ενισχύεται από τις ζάντες αλουμινίου με τα ελαστικά διπλής χρήσης και τη μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων. Εντυπωσιακό είναι επίσης το αλουμινένιο ψαλίδι και τα φρένα της Brembo.

Kymco

Στη σχεδίαση του έτοιμου για περιπέτεια crossover scooter της Kymco προστίθενται οι ενσωματωμένες βαλίτσες της Givi, οι οποίες περιλαμβάνουν πλαϊνές βαλίτσες και top case. Σε κάθε περίπτωση, ο αναβάτης έχει την πολυτέλεια να αφαιρέσει τις βαλίτσες, τις σχάρες, αλλά και τη σέλα συνεπιβάτη μετατρέποντας το scooter σε ένα πολυχρηστικό όχημα για κάθε ανάγκη. Υπολογίζεται ότι μέσα στο 2024 θα έχουμε νεότερα για το εντυπωσιακό CV-L6.

Kymco

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!