F1 - Αυτό είναι το grid του Αγώνα Σπριντ στην Κίνα

F1 - Αυτό είναι το grid του Αγώνα Σπριντ στην Κίνα
Δείτε τη σειρά με την οποία θα παραταχθούν οι οδηγοί της Formula 1 στον πρώτο Αγώνα Σπριντ της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του Αγώνα Σπριντ στην πίστα της Σανγκάης. Οι κατατακτήριες δοκιμές που όρισαν τη σειρά εκκίνησης είχαν τεράστιο ενδιαφέρον καθώς μας χάρισαν ένα πολύ ασυνήθιστο grid.

Από την πρώτη θέση θα ξεκινήσει ο Λάντο Νόρις της McLaren Racing. O Βρετανός πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό χρόνο στο SQ3 και για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα εκκινήσει από θέση ισχύος σε Αγώνα Σπριντ. Δίπλα του θα είναι ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes-AMG. Ο Βρετανός πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα στη φετινή σεζόν και θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη.

Πίσω από τους δύο προαναφερθέντες οδηγούς θα βρίσκονται οι Φερνάντο Αλόνσο και Μαξ Φερστάπεν. O Ισπανός οδηγός της Aston Martin θέλει να «κλέψει» την παράσταση με έναν τερματισμό στις τρεις πρώτες θέσεις λίγες ημέρες μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους «πράσινους». Από την άλλη ο Ολλανδός θέλει έναν καθαρό αγώνα ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το υπόλοιπο αγωνιστικό τριήμερο.

Ακολουθούν οι Κάρλος Σάινθ με Ferrari και Σέρχιο Πέρεζ με τη δεύτερη RB20, ενώ στην τέταρτη σειρά συναντάμε τους Σαρλ Λεκλέρ και Όσκαρ Πιάστρι. Την πρώτη 10άδα συμπληρώνουν οι οδηγοί της Sauber, Βάλτερι Μπότας και Γκουάνγιου Ζου, οι οποίοι εντυπωσίασαν στο Sprint Qualifying.

Αγώνας Σπριντ

Ο Αγώνας Σπριντ του Grand Prix Κίνας είναι προγραμματισμένος για τις 6:00πμ ώρα Ελλάδος το πρωί του Σάββάτου. Μην χάσετε το LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 5:45 ώρα Ελλάδος για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.

Φωτογραφίες: F1/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!