F1 - Μπορεί η Ferrari να «ματσάρει» τα 100 εκατ. ευρώ της Aston Martin για τον Νιούι;

F1 - Μπορεί η Ferrari να «ματσάρει» τα 100 εκατ. ευρώ της Aston Martin για τον Νιούι;
Μετά τον Χάμιλτον, οι Ιταλοί θέλουν τον κορυφαίο αεροδυναμιστή για να δημιουργήσουν την «dream team» της Formula 1.

Το μετεγγραφικό παζάρι στη Formula 1 είναι φέτος πιο ενδιαφέρον από ποτέ. Η μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον από την Mercedes-AMG F1 στη Scuderia Ferrari προκάλεσε... ντόμινο. Το οποίο δεν σταματά στο πεδίο των οδηγών.

Πρόσφατο δημοσίευμα στο γερμανικό Auto Motor und Sport ανέφερε ότι ο Έντριαν Νιούι έχει λάβει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Red Bull Racing. Ο κορυφαίος αεροδυναμιστής του πρωταθλήματος φέρεται να εξετάζει προσφορές τόσο από τη Scuderia Ferrari όσο και από την Aston Martin.

Μπορεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα να θεωρεί το Μαρανέλο ως τον πιθανότερο επόμενο σταθμό στην καριέρα του 65χρονου Βρετανού, όμως η ιταλική Gazzetta χαρακτηρίζει δύσκολη την επιχείρηση «Νιούι στη Ferrari».

Και αυτό διότι – σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα – θα πρέπει να «ματσάρει» την εντυπωσιακή πρόταση της Aston Martin. Με τη στήριξη της σαουδαραβικής Aramco που είναι βασικός χορηγός της βρετανικής ομάδας, έχει κατατεθεί πρόταση 100 εκατ. ευρώ στον Νιούι για τετραετές συμβόλαιο!

Η παρουσία πάντως του Χάμιλτον στη Scuderia, ίσως ρίξει λίγο το μεγάλο χρηματικό ποσό που θα πρέπει να καταθέσουν οι Ιταλοί στον τραπεζικό λογαριασμό του Νιούι.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με την ανάλυση του Grand Prix Κίνας της Formula 1 και όλων των τελευταίων εξελίξεων από το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Photo Credits: Getty Images/Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!