Ιονέσκου: Στη λίστα με θρύλους της Nike χάρη στο signature shoe
01/09/2023
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιονέσκου: Στη λίστα με θρύλους της Nike χάρη στο signature shoe

Νίκος Καρφής

H Σαμπρίνα Ιονέσκου απέκτησε το δικό της signature shoe με τη Nike και μπήκε σε μια ξεχωριστή λίστα.

Αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία ονόματα του WNBA και το ένα ρεκόρ διαδέχεται το αλλό, Η Σαμπρίνα Ιονέσκου, λίγο καιρό πριν είχε σπασει το ρεκόρ σε διαγωνισμό τριπόντων, ενώ πλέον το όνομα τους μπαίνει σε μια ξεχωριστή λίστα.

Βγάζει το πρώτο της signature shoe, αφού το Sabrina 1 κυκλοφορεί την Παρασκευή. Η σταρ της Νέας Υόρκης έγινε η 12 παίκτρια στην ιστορία του WNBA με δικό της παπούτσι, ενώ έγινε η δεύτερη με signature shoe από τη Nike την τελευταία δεκαετία, μετά την Ντελ Ντον.

«Τώρα θα δούμε το όνομα μου σε κουτιά παπουτσιών σε όλο τον κόσμο και αυτό σημαίνει πολλά για μένα», είπε στο CBS Mornings.

Επιπλέον η Σαμπρίνα μπήκε στη λίστα με θρύλος του αθλητισμού με συλλογές που έχουν το όνομα τους στη Nike. Εκεί βρισκονται η τενίστρια Σερίνα Γουίλιαμς, η παίκτρια ποδοσφαίρου Μέγκαν Ράπινο και η τενίστρια Ναόμι Οσάκα. «Είναι θρύλοι. Τόσο στα σπορ τους, αλλά και ως γυναίκες. Πολύ σημαντικές για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Είμαι ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ τη Νike και συνεχίζω να αλλάζω το παιχνίδι», τόνισε.

H αγαπημένη του Κόμπι

O τεράστιος Kόμπι δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους λάτρεις του μπάσκετ και όχι μόνο, αφού τα όσα πρόσφερε στο άθλημα είναι ανεκτίμητα. Ένας παικταράς και αγάπησε το άθλημα με όλη του την καρδιά και μας πρόσφερε απίθανες στιγμές μαγείας, κάνοντας πολλά παιδιά να θέλουν να γίνουν σαν εκείνον.

Ο Black Mamba είχε πάρει υπό την προστασία του ένα μεγάλο αστέρι του μπάσκετ Γυναικών από τα πρώτα της βήματα, τη Σαμπρίνα και περνούσε χρόνο μαζί της, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές. Είχαν εξαιρετική σχέση, αφού ήταν το είδωλο της και τον λάτρευε. «Ο,τι κάνω το κάνω χάρη σε αυτόν», είχε πει παλιότερα.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]