Αυτό το Skoda είναι Super(b)

Γιώργος Βαρίνος
Αυτό το Skoda είναι Super(b)
Ενδιαφέρον σχεδιασμός, τεχνολογία αιχμής και χώροι, όπου ακούς την ηχώ σου! Η πρώτη οδηγική επαφή με το νέο Skoda Superb στην Τοσκάνη της Ιταλίας μας σοκάρισε. Ευχάριστα!

Το ότι το νέο Skoda Superb θα ήταν ένα πολύ καλό σεντάν, δεν είχαμε καμία αμφιβολία, κρίνοντας τουλάχιστον από τους προγόνους του. Φτάνοντας ωστόσο στο αεροδρόμιο της Φλωρεντίας μέσω…Μονάχου –ελέω Alitalia- μας απασχολούσε το εξής ερώτημα! Βελτιώθηκε το Skoda Superb σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορεί να μπει στο ρουθούνι των αδελφών του VW Passat και Audi A4;
Η πρώτη οδηγική εμπειρία μας στο τιμόνι του τσέχικου μοντέλου του ομίλου VW μας έδωσε γρήγορα την απάντηση. Αυτό το Superb δεν θα σκορπίσει τον φόβο μόνον στα ομογάλακτα αδέλφια του, αλλά ακόμη και σε μοντέλα άλλων premium κατασκευαστών, όπως οι BMW, Mercedes και Volvo. Γιατί, ακόμη και αν υστερεί ένα κλικ από αυτά, προβλέπεται ότι θα κοστίζει αρκετά φτηνότερα, ώστε να... Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!