Ιστιοπλοΐα: Καταρτίστηκαν οι εθνικές ομάδες στα ILCA και 470

Κώστας Ευθυμιάδης
Ιστιοπλοϊκός αγώνας για σκάφη τύπου ILCA

bet365

Ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» η 2η πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων στις κατηγορίες ILCA 6 γυναικών, ILCΑ 7 ανδρών και 470 mixed.

Πρόκειται για κατηγορίες που είναι στο Ολυμπιακό πρόγραμμα και η Ελλάδα ψάχνει ακόμη να κερδίσει ένα εισιτήριο στο άθλημα για το Παρίσι.

Στα 470 mixed έγιναν 11 ιστιοδρομίες και την πρώτη θέση μεταξύ 6 σκαφών κατέκτησαν οι Α. Π. Σπανάκη - Ο.Ε. Σπανάκης του Ι.Ο.Π. με 15 βαθμούς. Δεύτεροι τερμάτισαν οι Μ. Παππά - Ν. Γιωτόπουλος (Ι.Ο.Π/Ν.Ο.Θ.) με 17β. και τρίτοι οι Ε.Λ. Γιαννούλης – Ε. Γιαννούλη επίσης του Ι.Ο.Π. με 31 βαθμούς.

Στα ILCA 7 ανδρών τα 24 σκάφη έτρεξαν 9 κούρσες και νικητής ήταν ο Δ. Παπαδημητρίου του Ν.Ο.Β. με 18 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Α. Παναγιωτίδης του Ν.Ο.Θ. με 22 β. και την τρίτη ο Α. Μπουγιούρης του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 36 βαθμούς.

Στα ILCA 6 γυναικών μετά από 11 κούρσες και σε σύνολο 14 σκαφών νικήτρια ήταν η Β. Πορτόλου του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης με 27 βαθμούς. Ακολούθησε η Ε. Γκίκα του Ν.Ο. Καλαμακίου με 30 β. και τρίτη ήταν η Μ. Βλάχου του ΝΟ. Αμφιθέας με 31 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα