Ιστιοπλοΐα: Ολοταχώς για μετάλλιο στο Παγκόσμιο οι Κερκέζου-Γιαννούλη

kerkezou-giannouli-istioploia

bet365

Ακόμη μία εξαιρετική πορεία σε μεγάλη διοργάνωση κάνουν οι Ιακωβίνα Κερκέζου και Δανάη Γιαννούλη, οδεύοντας ολοταχώς για άλλο ένα διεθνές μετάλλιο.

Μία μέρα πριν το φινάλε του παγκόσμιου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας 420, που φιλοξενείται στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, το ελληνικό πλήρωμα με τις Ιακωβίνα Κερκέζου και Δανάη Γιαννούλη βρίσκονται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης και έχουν βάλει πλώρη για το Παγκόσμιο βάθρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι «χάλκινες» στο πρόσφατο Παγκόσμιο νέων, έχουν τερματίσει στις θέσεις 2, 2, 1, 2, (28), 2, 10 και 1 και έχουν συγκεντρώσει 20 βαθμούς ποινής, που τις φέρνει στη δεύτερη θέση. Μπροστά τους έχουν μόνο το πλήρωμα των Ισπανίδων αδελφών Λαϊσέκα Μπουένο με 17 βαθμούς ενώ τις απειλούν οι Βραζιλιάνες Γκονκάλβες και Βασέλ με 22 βαθμούς. Η τελική κατάταξη θα κριθεί σήμερα 9/1 με τις τελευταίες ιστιοδρομίες και το πιθανότερο είναι το ελληνικό πλήρωμα να βρεθεί σε ένα ακόμη βάθρο.

Παράλληλα, οι Δήμητρα Πελέκη και Φεβρωνία Μπουζάνα είναι 20ές με 121 βαθμούς και τρίτες στην κατηγορία Κ17, ενώ στις δύο τελευταίες κούρσες τερμάτισαν στην 17η και 22η θέση.

Στους άνδρες οι Δημήτρης και Νίκος Σουρλατζής εξακολουθούν να βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 44 βαθμούς σε σύνολο 78 σκαφών. Στην 7η και 8η ιστιοδρομία τερμάτισαν έβδομοι και 13οι αντίστοιχα και είναι μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από το τρίτο σκάφος της Ιταλίας.

Οι Ιωάννης Τουρνής και Γεώργιος Ηρακλής Μιχαλόπουλος τερμάτισαν 9οι και 8οι αντίστοιχα και με 7 βαθμούς είναι 13οι στη γενική και 1οι στην κατηγορία Κ17.

@Photo credits: ΕΙΟ
 

Τελευταία Νέα