Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας καμαρώνει για το πρωτοποριακό τηλεσκοπικό σκέπαστρο των κολυμβητικών δεξαμενών της

Newsroom
...
Pool Sport Group: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα aquatics.

Υπεροχή ευρωπαϊκών προδιαγραφών στον κατασκευαστικό χώρο εξοπλισμού κολυμβητικών εγκαταστάσεων της χώρας, πρωτοπόρων και καινοτόμων για τα ελληνικά δεδομένα του υγρού στίβου, διαθέτει εδώ και λίγο καιρό το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Λαμίας,

Το νέο τηλεσκοπικό στέγαστρο που τοποθετήθηκε και χρησιμοποιείται στην κολυμβητική δεξαμενή του Δήμου Λαμιέων, «υπογράφεται» με ποιότητα και αξιοπιστία από την POOL SPORT INSTALLATIONS, η οποία το προμήθευσε και εγκατέστησε, σε συνεργασία με οίκο του εξωτερικού, προς όφελος των αθλητικών συλλόγων, αθλητών και πολιτών της Λαμίας και των ευρύτερων περιοχών.

Το υπερσύγχρονο τηλεσκοπικό στέγαστρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λαμίας, αναβαθμίζει την συνολική κολυμβητική εγκατάσταση, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση του κόστους λειτουργίας.

...

Πρόκειται για το μεγαλύτερο τηλεσκοπικό στέγαστρο τέτοιου τύπου που έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα (διαστάσεων 42x20m).

Η λειτουργία του (άνοιγμα/κλείσιμο) είναι εύκολη και δεν απαιτεί χρήση μηχανημάτων. Αποτελείται από ανεξάρτητα τμήματα και κατ’ αυτό τον τρόπο, προσφέρει τη δυνατότητα τμηματικού ανοίγματος και κλεισίματος, σύμφωνα με τις ανάγκες χρήσης του.

Όταν είναι κλειστό δημιουργεί ένα ενιαίο χώρο για την κολυμβητική δεξαμενή 25m και την δεξαμενή εκμάθησης.

Με τη χρήση του στεγάστρου, εξασφαλίζονται ιδανικές συνθήκες, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, για τους κολυμβητές και τους προπονητές, για συλλόγους και φυσικά πρόσωπα που αξιοποιούν το υδάτινο, κολυμβητικό στοιχείο για την ατομική άσκησή τους, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Αξίζει να επισημανθεί εξάλλου, ότι το ύψος του στεγάστρου (όταν είναι κλειστό), επιτρέπει, επίσης, τη χρήση της κολυμβητικής δεξαμενής και από ομάδες υδατοσφαίρισης.

...

Η χρήση του στεγάστρου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας – ιδιαίτερα μάλιστα στη δεξαμενή εκμάθησης - αποτελεί πόλο έλξης παιδιών ακόμα και στους δύσκολους χειμερινούς μήνες.

Ο ειδικά σχεδιασμένος σκελετός από αλουμίνιο, εξασφαλίζει τη μέγιστη αντοχή του στεγάστρου και καλύπτει τις απαιτήσεις για φορτία χιονιού, ανέμων και λοιπών δυσμενών/ακραίων καιρικών συνθηκών. Τα ημιδιάφανα πολυκαρβονικά φύλλα στην οροφή και τα εντελώς διάφανα στα πλαϊνά εξασφαλίζουν και ενισχύουν τον φυσικό φωτισμό του χώρου.

Λόγω των θερμομονωτικών ιδιοτήτων του, η χρήση του συμβάλλει στην μείωση των θερμικών απωλειών και κατά συνέπεια σε μείωση του κόστους θέρμανσης του νερού των κολυμβητικών δεξαμενών.

Η Pool Sport Installations είναι μέλος του POOL SPORT GROUP, ενός ομίλου που πρωταγωνιστεί στο χώρο των Aquatics, προσφέροντας αξιόπιστες, καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, για την κάλυψη των αναγκών των κολυμβητικών δεξαμενών κάθε τύπου.

Η εγκατάσταση του στεγάστρου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας δείχνει το δρόμο και στα άλλα ανοιχτά κολυμβητήρια του λεκανοπεδίου και της Περιφέρειας, ώστε να εξασφαλίσουν ιδανικές συνθήκες άθλησης στους χρήστες τους.

www.poolsport.gr

 

Τελευταία Νέα