ΑΕΚ: Το Σάββατο με Γκορένιε για πρόκριση στον τελικό του EHF Cup!

ΑΕΚ: Το Σάββατο με Γκορένιε για πρόκριση στον τελικό του EHF Cup!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Το Σάββατο με Γκορένιε για πρόκριση στον τελικό του EHF Cup!

bet365

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (15:00, Cosmote Sport 9) στην Σλοβενία την Γκορένιε Βαλένιε έχοντας το +2 (31-29) από τον 1ο ημιτελικό της Αθήνας και στοχεύει στον τελικό του EHF European Cup.

Την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup θέλει να "σφραγίσει" το Σάββατο (15:00, Cosmote Sport 9) στη Σλοβενία, η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια παίζει τον 2ο ημιτελικό κόντρα στην Γκορένιε Βελένιε έχοντας το αβαντάζ της νίκης με 2 γκολ (31-29) από τον 1ο ημιτελικό που διεξήχθη στην Αθήνα.

Η 16άδα του “Δικεφάλου” τους: Bauer, Kosanovic, Τζηρά, Αραμπατζή, Κεδέρη, Αραπακόπουλο, Παπαδιονυσίου, Nuic, Νικολαΐδη, Hikkerud, Pedersen, Lemos, Buneta, Florido, Μυλωνά, Δομπρή.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: ” Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε διαβάσει πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα και θα θα τα δώσουμε ολά για να βρεθούμε στον Τελικό, γιατί θεωρώ ότι το αξίζουμε αλλά και για όλο τον κόσμο της ομάδας που πιστεύει σε εμάς και μας στέλνει την ενέργειά του. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζουν ομάδες με προσωπικότητα και εμείς το έχουμε αυτό και θα τα αποδείξουμε και αύριο. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ“.

 

Τελευταία Νέα