Μπαλάσκας κατά τράπερς: «Είναι εκατομμυριούχοι και πουλάνε αλητεία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μπαλάσκας κατά τράπερς: «Είναι εκατομμυριούχοι και πουλάνε αλητεία» (vid)
Προβληματισμό προκαλούν τα περιστατικά βίας των τελευταίων ημερών με πρωταγωνιστές τράπερς.

Μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό έχουν προκαλέσει τα περιστατικά βίας με πρωταγωνιστές τράπερς. Μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες καταγράφηκαν δύο συμβάντα, το ένα στον Υμηττό και το άλλο στη Θεσσαλονίκη, με τράπερς να ξυλοκοπούν άγρια συνομηλίκους τους.

Μάλιστα, το ένα θύμα στην επίθεση της Θεσσαλονίκης βρίσκεται διασωληνωμένο σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Με αφορμή τα δύο αυτά περιστατικά, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στο Mega για την δράση των τράπερς και τα μηνύματα που περνούν μέσα από τα τραγούδια τους και την ζωή τους.

«Οι τράπερ είναι εκατομμυριούχοι και πουλάνε αλητεία. Ο κάθε ένας για να βγάλει λεφτά, μέσω της καινοτομίας, βρίσκει έναν τρόπο κάτι να πουλήσει, το οποίο θα είναι πιασάρικο, για να βγάλει χρήματα. Αυτοί, βρήκαν την αλητεία και το στέλνουν μέσω των τραγουδιών τους στα 13χρονα και 14χρονα και βγάζουν εκατομμύρια. Κάθε εμφάνιση ενός τράπερ σε ένα μαγαζί, είναι 3.000 – 4.000 ευρώ, μπορεί και 5.000», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Οι τράπερς πουλάνε αλητεία. Για να τεκμηριώσουν τα εκατομμύρια και τα λεφτά που βγάζουν, διάγουν και αλήτικο, πρόστυχο βίο. Δεν υπάρχει βίντεο κλιπ με τράπερ να μην έχει δυο πιστόλια. Δύο φορές που ελέγχθηκαν για τα βίντεο κλιπ, ισχυρίστηκαν ότι ήταν όπλα ψεύτικα», πρόσθεσε ο αστυνομικός αναλυτής.