Ξέφυγαν τα πράγματα στο Survivor: «Τι λες ρε μ@λ@κ@;», «Γυρνάς και λες θα σε χτύπαγα;» (vid)

Newsroom
Ξέφυγαν τα πράγματα στο Survivor: «Τι λες ρε μ@λ@κ@;», «Γυρνάς και λες θα σε χτύπαγα;» (vid)
Ολοένα και αυξάνονται οι εντάσεις στο Survivor ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων με την κατάσταση να δείχνει ανεξέλεγκτη.

Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στο Survivor ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Κόκκινοι και Μπλε βγάζουν μεγάλη ένταση τόσο στα αγωνίσματα όσο και και στα συμβούλια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Φάνη και τον Χριστόφορο, όταν ο πρώτος του έστειλε φιλάκια και ο δεύτερος τον είπε «βλακάκο». Η ένταση συνεχίζεται και στο αποψινό επεισόδιο, όπως μαρτυρά το trailer.

Η Ασημίνα συγκρούεται και πάλι με τους James και Σταυρούλα ωστόσο, η κατάσταση ξεφεύγει κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την τέταρτη ασυλία. Πρωταγωνιστές του νέου επεισοδίου ο Αλέξης Παππάς και ο Σταμάτης Ταλιαδανός. Ο λόγος;

Σε ένα εμπόδιο της πίστας ο Σταμάτης λέει «πέσε» για παίκτη της Κόκκινης ομάδας κάτι που εξοργίζει τον Αλέξη, ο οποίος του ζητάει τον λόγο: «Τις λες ρε μ@λ@κ@; Τι λες, τι πέσε;», με την συνέχεια να δίνεται στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Σταμάτης ζητάει τον λόγο από τον Αλέξη που του μίλησε με αυτό τον τρόπο και του λέει ότι θα μπορούσαν να έρθουν στα χέρια. Κάτι που εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον παίκτης της Κόκκινης ομάδας. «Να έχω την αγωνία μου αν θα βγάλει το run, μην πέσει, μην τραυματιστεί και να έχω εσένα και να λες ''πέσε ρε', εννοείται πως θα μου φύγει το ''τι λες ρε μ@λ@κ@;''.

Τότε ο Σταμάτης του απάντησε: «Θα παίζαμε ξύλο...», με τον Αλέξη να αντιδρά: «Με απειλείς; Ότι θα με χτύπαγες; Τι λες; Σοβαρέψου λίγο...».