«Με βάση το ρεπορτάζ μας, η Μενεγάκη δεν έχει συζητήσει, δεν υπάρχει κάτι με την Acun Medya, όσον αφορά τον ΣΚΑΪ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Με βάση το ρεπορτάζ μας, η Μενεγάκη δεν έχει συζητήσει, δεν υπάρχει κάτι με την Acun Medya, όσον αφορά τον ΣΚΑΪ» (vid)
Σαν βόμβα «έσκασε», ότι η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το Mega.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα συνεχίσει στο Mega, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισαν οι φήμες για το που θα συνεχίσει και κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προτάση από τον ΣΚΑΙ και την Acun Medya.

Ωστόσο, σήμερα (21/4) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου», ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέφερε πως από το ρεπορτάζ του ίδιου δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

«Να σας πω για την Ελένη Μενεγάκη, επειδή αναφέρθηκε τώρα τι θα κάνει στο μέλλον… Ακούμε διάφορα το τελευταίο διάστημα και υπάρχουν ρεπορτάζ για την Ελένη, για το πού θα πάει, το επόμενο βήμα… Με βάση το ρεπορτάζ μας, να πούμε ότι δεν έχει συζητήσει, δεν υπάρχει κάτι με την Acun Medya, όσον αφορά τον ΣΚΑΙ. Επειδή ακούγεται πάρα πολύ και ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΙ, με βάση το δικό μας ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο», ανέφερε.

Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Η Ελένη την Τετάρτη μίλησε στους συνεργάτες της και τους είπε ότι μπορείτε να ψαχτείτε, γιατί δεν θα συνεχίσουμε εδώ. Δεν υπάρχει περίπτωση την ίδια στιγμή να χτυπήσει το τηλέφωνο και να είναι ο Acun, ο ΑΝΤ1, το Open, το Star, δεν υπάρχει περίπτωση. Θα πάρει ένα χρόνο, να το επεξεργαστεί στα κανάλια, τα στελέχη ζυγίζουν γιατί ξέρουν και το κόστος της Ελένης και αν έχουν και χώρο…».