Ξέφυγαν τα πράγματα στο Survivor: Η Σταυρούλα πλακώθηκε με τον Περπατάρη, «Συμμορφώσου σούργελο!», «Μαζέψτε την» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Ξέφυγαν τα πράγματα στο Survivor: Η Σταυρούλα πλακώθηκε με τον Περπατάρη, «Συμμορφώσου σούργελο!», «Μαζέψτε την» (vid)
Η κατάσταση στο Survivor ανάμεσα στους Κόκκινους και τους Μπλε δείχνει να ξεφεύγει.

Ο κακός χαμός προμηνύεται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor όπως μαρτυρά το νέο trailer. Το κλίμα ανάμεσα στους Κόκκινους και τους Μπλε είναι τεταμένο και στον αγώνα για την τρίτη ασυλία βλέπουμε ένα σοβαρό επεισόδιο.

Πρωταγωνιστές η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης. Οι μέρες που οι δύο παίκτες ήταν αρκετά κοντά έχουν περάσει στο παρελθόν. Από τη στιγμή που ο Περπατάρης πήγε στους Κόκκινους υπάρχουν συχνές εντάσεις μεταξύ τους.

Στο trailer ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας φωνάζει μπροστά από τον πάγκο του και η Σταυρούλα τον σπρώχνει με δύναμη να κάνει πιο πέρα. «Συμμορφώσου σούργελο» του φωνάζει με εκείνον να απαντάει: «Μαζέψτε την!».

Ο αγώνας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ διακόπτεται και λίγο αργότερα ο Σταμάτης Ταλιαδανός λέει στον Γιάννη Περπατάρη: «Το θέμα είναι ότι λες σε μια γυναίκα ''θα σου δώσω ένα χαστούκι''. Αυτός είναι ο ανδρισμός;».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Περπατάρης είπε μπροστά στην κάμερα του Survivor: «Πιο πολύ έχω ξενερώσει με τον εαυτό μου που τόσο καιρό την στήριζα».