Βίντεο ντοκουμέντο από επεισόδιο ξυλοδαρμού στη Χαλκιδική ανάμεσα σε δημοτικό υπάλληλο και καταστηματάρχη

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από επεισόδιο ξυλοδαρμού στη Χαλκιδική ανάμεσα σε δημοτικό υπάλληλο και καταστηματάρχη
Αδιανόητες εικόνες στα Νέα Μουδανιά με έναν υπάλληλο του δήμου και έναν καταστηματάρχη να πιάνονται στα χέρια.

Επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε στη Χαλκιδική το βράδυ του Σαββάτου (20/4) ανάμεσα σε έναν υπάλληλο του δήμου και έναν καταστηματάρχη.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο δημοτικός υπάλληλος, δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από ιδιοκτήτες καταστήματος με σχολικά είδη και παιχνίδια στα Νέα Μουδανιά, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Ο υπάλληλος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση, ενώ έλεγχε τα αντλιοστάσια στην περιοχή και ότι τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν τρία άτομα ταυτόχρονα.

Ωστόσο, οι επιχειρηματίες που ενεπλάκησαν στο περιστατικό δίνουν διαφορετική εκδοχή, λέγοντας ότι ο δημοτικός υπάλληλος επιτέθηκε πρώτος στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και μάλιστα την ώρα που πάλευαν με τα νερά.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του ιδιοκτήτη αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media ότι ο υπάλληλος άρπαξε τον άντρα της από τον γιακά και τον πέταξε κάτω, με κίνδυνο να χτυπήσει σοβαρά.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της απλά βρέθηκαν σε κατάσταση άμυνας, ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι άνθρωποι της βίας και ότι ποτέ δεν θα προκαλούσαν τέτοια επεισόδια από δική τους πρόθεση.