TikToker ισχυρίζεται βρήκε την ταυτότητα του Τζακ Αντεροβγάλτη: Ένας πίνακας έλυσε το μυστήριο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
TikToker ισχυρίζεται βρήκε την ταυτότητα του Τζακ Αντεροβγάλτη: Ένας πίνακας έλυσε το μυστήριο (vid)
Τα εγκλήματα του Τζακ Αντεροβγάλτη παραμένουν ανεξιχνίαστα μέχρι σήμερα, ωστόσο μια γυναίκα είναι πεπεισμένη ότι έχει βρει τον δολοφόνο.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 140 χρόνια από την δράση του Τζακ Αντεροβγάλτη, ωστόσο το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του διαβόητου δολοφόνου εξακολουθεί να πλανάται.

Το 1888 ο Τζακ Αντεροβγάλτης σκότωσε τουλάχιστον πέντε ιερόδουλες στο Λονδίνο, όμως ποτέ δεν κατάφεραν να βρουν την ταυτότητά του και να τον συλλάβουν. Σε ένα viral βίντεο στο TikTok, η Kiki Schirr μοιράστηκε τη θεωρία της σχετικά με την ταυτότητα του διαβόητου δολοφόνου. Και όλα φαίνεται να βασίζονται σε έναν διάσημο πίνακα.

Το βίντεο έχει προβληθεί περισσότερες από 13 εκατομμύρια φορές, με την κοπέλα να λέει: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Τζακ Αντεροβγάλτης σκότωνε γυναίκες, κυρίως αυτές της νύχτας».

Στη συνέχεια εξηγεί γιατί θεωρεί ότι ο ζωγράφος Edgar Degas ήταν ο άνθρωπος πίσω από αυτά τα εγκλήματα. Σύμφωνα με την Kiki, την εποχή των εγκλημάτων ο Degas είχε εκδηλώσει το μίσος του για τις γυναίκες.

«Ήταν πάντα μισογύνης και είχε έναν φρικτό τρόπο που έκανε τους άλλους να απομακρύνονται. Ήταν πλούσιος με διασυνδέσεις. Ζούσε στο Παρίσι που ήταν σε κοντινή απόσταση με το τρένο από το Λονδίνο που έγιναν οι δολοφονίες», συνέχισε η Kiki.

Σύμφωνα με την TikToker ο τρόπος με τον οποίο διαπράχθηκαν οι φόνοι επιβεβαιώνει την θεωρία της. «Έβγαζε όργανα και ήξερε που να κόψει τον λαιμό για να προκαλέσει τον θάνατο, επειδή είχε γνώσεις ανατομίας. Προφανώς είχε παρακολουθήσει πολλές φορές ανθρώπινες ανατομίες».

Και η Kiki αποκάλυψε πως συμπέρανε ότι ο διάσημος ζωγράφος ήταν ο δολοφόνος. «Είχε εμμονή να ζωγραφίζει μπαλαρίνες. Πολλές από τις μπαλαρίνες ήταν και ιερόδουλες. Στα έργα του υπήρχαν σκοτεινές σκιές στο βάθος, που αντιπροσωπεύουν τους άντρες που προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού μαζί τους.

Κοιτάξτε πόσοι από τους πίνακές του εστιάζονται στο σώμα της γυναίκας και δεν έχουν πρόσωπο. Κοιτάξτε όλα τα παστέλ του, όπου η πιο σκοτεινή γραμμή στη γυναίκα είναι η γραμμή που κόβεται στον λαιμό της. Κι αυτός ο καλλιτέχνης κατάφερε να ξεφύγει;»

@schirrgenius

♬ original sound - Kiki Schirr-Genius