Οργισμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Έρχεται η σειρά τους, θα γίνω ο εφιάλτης τους» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οργισμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Έρχεται η σειρά τους, θα γίνω ο εφιάλτης τους» (vid)
Συντετριμμένος και θυμωμένος ο Γιάννης Καλλιάνος είναι έτοιμος να τα βάλει με όλους τους υπέυθυνους για τον θάνατο του πατέρα του.

Νομικά θα κινηθεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, μετά τον θάνατο του πατέρα του, για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένειά του στο νοσοκομείο, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος, διαμήνοντας μάλιστα πως τα στοιχεία που διαθέτει είναι αδιάσειστα, και πως όλοι όσοι εμπλέκονται θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Καλλιάνος έστειλε το μήνυμα πως «τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο» και πως «όλα θα πάρουν τον δρόμο τους». Μάλιστα, τόνισε ότι «όσοι πήραν ελαφρά την περίπτωση του πατέρα μου, θα λογοδοτήσουν. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι γιατροί».

«Θα λογοδοτήσουν, έρχεται η σειρά τους»

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, ξεκαθάρισε πως δεν τα βάζει με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ούτε με το ΕΣΥ. «Δεν τα βάζω με κανέναν Άδωνι Γεωργιάδη», τόνισε για τον υπουργό Υγείας και σημείωσε πως τον πήραν τηλέφωνο τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Τέλος, διαμήνυσε ότι «θα γίνω ο εφιάλτης τους» προκειμένου να μην χρησιμοποιήσουν ξανά την έπαρση και την ημιμάθεια σε άλλους ανθρώπους.

Τι απαντά ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής για τον θάνατο του πατέρα του Καλλιάνου

Στο μεταξύ, την ειλικρινή του λύπη για τον θάνατο του πατέρα του μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου εξέφρασε ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής και θεράπων ιατρός του εκλιπόντος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μέσω των δικηγόρων του, τονίζοντας πως όλοι οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον σώσουν.

Οι συνήγοροι του γιατρού κάνουν λόγο για πολυπλοκότητα των προβλημάτων υγείας του πατέρα του μετεωρολόγου και διευκρινίζουν πως θα ήταν «εσφαλμένη ιατρική πράξη» η διασωλήνωση του ασθενούς.

Αναλύουν, δε, τα στάδια τα οποία ακολούθησαν έως ότου και ο θανών κατέληξε.