Eurovision 2024: Aναχώρησε η ελληνική αποστολή - Τι δείχνουν τα στοιχήματα μία «ανάσα» πριν από τον μουσικό διαγωνισμό

Επιμέλεια: Newsroom
Eurovision 2024: Aναχώρησε η ελληνική αποστολή - Τι δείχνουν τα στοιχήματα μία «ανάσα» πριν από τον μουσικό διαγωνισμό
Η Μαρίνα Σάττι και η ελληνική αποστολή αναχώρησαν σήμερα για τη Eurovision

Με πολλές βλέψεις για μία διάκριση στη Eurovision 2024 αναχώρησε, την Κυριακή των Βαΐων (28/04), η Μαρίνα Σάττι και η ελληνική αποστολή με προορισμό το Μάλμε της Σουηδίας.

Με βάση το πρόγραμμα προβών, η ελληνική αποστολή θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή τη Μεγάλη Δευτέρα, περίπου στις 12:50 το μεσημέρι ενώ αναμένεται να ολοκληρωθει περίπου μισή ώρα μετά, δηλαδή στις 13:20 (ώρα Ελλάδος).

Οι τεχνικές πρόβες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, αφού δεν επιτρέπεται ούτε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο Κέντρο Τύπου της Eurovision 2024 να εισέλθουν στο Malmö Arena, έτσι ό,τι πλάνα διαρρεύσουν θα είναι από όσα δημοσιεύσουν οι διοργανωτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διαγωνισμού.

Τι δείχνουν τα στοιχήματα δύο εβδομάδες πριν τον τελικό

Τα στοιχήματα να μην δείχνουν μέχρι στιγμής ξεκάθαρο νικητή. Η Ελλάδα, μάλιστα, φαίνεται να συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί αφού έχει «κλειδώσει» τη θέση της στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων.

Έτσι, σύμφωνα με το oddschecker.com, στην πρώτη θέση των στοιχημάτων ως προς τις πιθανότητες νίκης βρίσκεται η Ελβετία. Από εκεί και πέρα, στη δεύτερη θέση είναι η Κροατία και στην τρίτη θέση έχει περάσει η Ολλανδία. Η Ιταλία βρίσκεται στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων και στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Ουκρανία. Η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι βρίσκονται στην 8η θέση. Φυσικά τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα, μετά τις εμφανίσεις των χωρών στους δύο ημιτελικούς, όπου και θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες οι εμφανίσεις.

1