Τσατραφύλλιας: «Δύο σενάρια για τον καιρό το Μεγάλο Σάββατο και το Πάσχα»

Επιμέλεια: Newsroom
Τσατραφύλλιας: «Δύο σενάρια για τον καιρό το Μεγάλο Σάββατο και το Πάσχα»
Με ανάρτησή του παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού κατά τη διάρκεια όλης της Μεγάλης Εβδομάδας. 

Ο καιρός αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα με του μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για αέρα και στην συνέχεια συννεφιά και βροχές, σε αρκετές περιοχές.

Το Μεγάλο Σάββατο σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη θα πλήξει τη χώρα μας η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, που θα επιδεινωθεί την Κυριακή του Πάσχα και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας δίνει δυο σενάρια

Ωστόσο, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας δίνει δυο σενάρια για τον καιρό που θα κάνει το Μεγάλο Σάββατο και το Πάσχα. Συγκεκριμένα, προβλέπει πρώιμο μελτέμι μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά βροχές.

Με ανάρτησή του μάλιστα παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού κατά τη διάρκεια όλης της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Μεγάλη Δευτέρα: Γενικά αίθριος, λίγη σκόνη στα δυτικά. Βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία μέχρι 29 βαθμούς στα δυτικά.

Μεγάλη Τρίτη: Λίγες νεφώσεις. Τοπικές βροχές σε Θράκη, Μακεδονία, βόρειο Αιγαίο, Εύβοια, Κρήτη. Βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία μέχρι 28 βαθμούς στα δυτικά.

Μεγάλη Τετάρτη: Συννεφιές και λίγες ψιχάλες σε Μακεδονία και Κρήτη. Λίγη σκόνη στα δυτικά. Βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία μέχρι 27 βαθμούς στα δυτικά.

Μεγάλη Πέμπτη: Λίγη συννεφιά. Τοπικές βροχές στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Αρκετή σκόνη στα δυτικά. Βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία μέχρι 27 βαθμούς.

Μεγάλη Παρασκευή: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Αρκετή σκόνη. Δυτικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία μέχρι 26 βαθμούς.

Μεγάλο Σάββατο: Άστατος στις περισσότερες περιοχές ή βροχές στη βόρεια Ελλάδα. Βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία μέχρι 23 βαθμούς.

Πάσχα: Άστατος στις περισσότερες περιοχές ή τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Λίγη σκόνη. Βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία μέχρι 25 βαθμούς.