Πανιώνιος: Εκανε το break στoν Παναθηναϊκό, σε 3ο αγώνα η πρόκριση στα ημιτελικά των play off

Δημήτρης Ντζάνης
 Πανιώνιος: Εκανε το break στoν Παναθηναϊκό, σε 3ο αγώνα η πρόκριση στα ημιτελικά των play off

bet365

Ο Πανιώνιος έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, όμως πήρε τη νίκη από τον Παναθηναϊκό στο Γουδή με 11-7 και σε νέο αγώνα στη Νέα Σμύρνη θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά των play off.

Ο Πανιώνιος στο κρίσιμο σημείο έβγαλε αντίδραση, νίκησε τον Παναθηναϊκό με 11-7 στο Γουδή, ισοφάρισε τη σειρά των προημιτελικών των play off σε 1-1 και όλα θα κριθούν το Σάββατο (27/4, 19:00) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Οι δύο ομάδες νωρίτερα κληρώθηκαν αντίπαλοι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο Πανιώνιος σταμάτησε το σερί των τριών νικών που είχε ο Παναθηναϊκός στα μεταξύ τους παιχνίδια, δύο στη β' φάση και στον πρώτο αγώνα των play off. Η ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά των play off, θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Στα πρώτα τέσσερα λεπτά ο Μουρίκης κέρδισε τρεις αποβολές, ο Πανιώνιος δεν τις εκμεταλλεύτηκε και στην αντίπερα όχθη ο Μπεν Στίβενσον έδωσε το προβάδισμα με 2-0 στον Παναθηναϊκό. Όμως στο δεύτερο μισό της περιόδου οι φιλοξενούμενοι με τους Παπάκο και Γκιουβέτση πέτυχαν την ισοφάριση (2-2).

Κακό παιχνίδι στο 2ο οκτάλεπτο, με τον Μοσκόφ με εξάμετρο να δίνει το προβάδισμα στον Πανιώνιο 2-1 και τον ίδιο σε εκτέλεση πέναλτι να σημαδεύει το οριζόντιο της εστίας του Ριστίσεβιτς.

Το παιχνίδι ζωντάνεψε στο 3ο οκτάλεπτο. Ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης έκανε το 4-2 για τον Πανιώνιο, όμως ο αρχηγός των «πράσινων» Δήμος Δερμιτζάκης με γκολ από την περιφέρεια και στον παίκτη παραπάνω, έγραψε το 4-4 (5:29).

Ακολούθησε το ξέσπασμα για τον Πανιώνιο με τους Γκιουβέτση, Καλαϊτζή και Γούνα να του δίνουν προβάδισμα τριών γκολ, με 7-4 (1:39). Ο Αλβέρτης έδωσε ανάσα στον Παναθηναϊκό, στα 18 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, καθώς με γκολ στον παραπάνω μείωσε σε 7-5.

Όμως οι φιλοξενούμενοι με τα γκολ από τους Κοπελιάδη και Παπάκο και σε συνδυασμό με την εκπληκτική απόκρουση από τον Γαλανίδη, στον παίκτη λιγότερο, στο σουτ από τον Στίβενσον, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων, 9-5 (4:53). Ο Πανιώνιος τελείωσε το παιχνίδι, με τον Μοσκόφ να γράφει το 10-5 στα 3:43 και να επικρατεί με 11-7.


Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 3-4, 2-4.


Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν., Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 3, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ. 2, Αγκόρτσας, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος Γ. 2, Γραμματικός, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ 2, Μουρίκης, Γούνας 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

@Photo credits: INTIME, Γιώργος Ζάχος
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα