Σκάνδαλο στην Ομοσπονδία της Κροατίας με τον μισθό του Σούκερ! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Σκάνδαλο στην Ομοσπονδία της Κροατίας με τον μισθό του Σούκερ! (pic)

bet365

Μεγάλο σκάνδαλο και... εμφύλιος στην κροατική Ομοσπονδία με την πληροφορία πως ο πρόεδρός της Σούκερ αμείβεται με μισθό πάνω από 7.000 ευρώ τον μήνα αν και είχε δηλώσει εθελοντής! Η αναφορά σε Σκόπια και... ΕΠΟ!

Έχουμε και εμείς τα προβλήματά μας λόγω Εθνικής, έχουν όμως και οι Κροάτες τα... θέματά τους. Ειδικότερα η κροατική Vecernji σε ρεπορτάζ της επισημαίνει πως μέσω της Γ.Σ. της Ομοσπονδίας της χώρας προέκυψε η πληροφορία ότι ο πρόεδρος Νταβόρ Σούκερ αμείβεται με μισθό που φτάνει στις 7296,64 ευρώ τον μήνα! Λεφτά που γίνεται μνεία ότι δεν παίρνει ούτε καν Πρωθυπουργός ή πρόεδρος χώρας!

Το... σκάνδαλο ξέσπασε για τα καλά διότι ο Σούκερ είχε δηλώσει ότι είναι εθελοντής και πως δεν παίρνει χρήματα από την Ομοσπονδία! Με αυτά και με αυτά ξέσπασε... εμφύλιος στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας της Κροατίας παραμονές του μπαράζ με την Ελλάδα!!! Υπήρχε δήλωσή του τον Μάρτιο του 2015 στο Goal.com ότι δεν παίρνει ούτε ευρώ για τις υπηρεσίες του στην Ομοσπονδία. Οι Κροάτες έκαναν και συγκρίσεις με άλλες Ομοσπονδίες υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Σκοπίων Ίλκο Γκιοργκιόσκι έχει απολαβές 4.000 ευρώ και ότι ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έχει αντίστοιχα 5.000 ευρώ. Και όλα αυτά βγήκαν στην επιφάνεια καθότι υπήρξε πρόβλημα με την αποζημίωση του κόουτς Τσάσιτς. Δείτε πιο κάτω απόσπασμα από το ρεπορτάζ που κάνει μνεία στα ποσά σε Π.Ο. Σκοπίων και ΕΠΟ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα