Τίμα: «Οι παίκτες της Μπασκόνια δεν θα πάμε στα "παράθυρα"» (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Τίμα: «Οι παίκτες της Μπασκόνια δεν θα πάμε στα "παράθυρα"» (pic)

bet365

Ο Γιάνις Τίμα ανακοίνωσε πως δεν θα ενισχύσει την Λετονία στα «παράθυρα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, κάτι που υποστήριξε πως θα πράξουν όλοι οι διεθνείς συμπαίκτες του στην Μπασκόνια.

Η αλήθεια πως το δίλλημα «σύλλογος ή εθνική» είναι μεγάλο, όταν αυτά τα δύο συμπέφτουν, και οι παίκτες καλούνται να πάρουν μια απόφαση.

Οι περισσότεροι έως τώρα δείχνουν να μένουν με την ομάδα τους και κάτι τέτοιο έπραξε και ο Γιάνις Τίμα.

Ο Λετονός παίκτης της Μπασκόνια ανακοίνωσε μέσω instagram πως δεν θα ενισχύσει την εθνική του, κάτι που όπως ανέφερε θα κάνουν και οι υπόλοιποι διεθνείς συμπαίκτες του στους Βάσκους.

Συγκεκριμένα τονίζει πως «οι ομάδες συντηρούν τις οικογένειές μας».

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς, εμείς οι παίκτες της Euroleague είμαστε σε μια κατάσταση που δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε: να διάλεξουμε μεταξύ των ομάδων που συντηρούν την οικογένειά μας και της χώρας μας. Αυτή η κατάσταση δεν είναι δική μας ευθύνη, ούτε φιλοδοξία μας, αλλά η απόφαση πρέπει να παρθεί από εμάς. Στην ομάδα συζητήσαμε την κατάσταση όλοι μαζί και, με αφορμή και την κακή μας αρχή στη σεζόν, αλλά και την αλλαγή προπονητή, αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στις εθνικές μας σε αυτή τη φάση. Εύχομαι καλή τύχη στη Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου και πιστεύω πως θα πετύχει, αλλά αυτή τη φορά χωρίς εμένα».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα