Πιστόριους: Πολύ «τοξικός» για να δουλέψει, εκτελεί χρέη επιστάτη σε εκκλησία

Πιστόριους: Πολύ «τοξικός» για να δουλέψει, εκτελεί χρέη επιστάτη σε εκκλησία

bet365

Ο Παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριθους είναι σε αναζήτηση εργασίας όμως είναι «πολύ τοξικός» για να δουλέψει κανείς μαζί του, όπως ανέφερε μέλος από ομάδα της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Μετά την απελευθέρωση του από τη φυλακή, έχοντας εκτίσει ποινή 9 ετών για τη δολοφονία της τότε συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ, ο Παραολυμπιονίκης του στίβου Όσκαρ Πιστόριους αναζητά εργασία όμως φαίνεται πως δεν θα βρει καθόλου εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το New York Post, ο Πιστόριους επικοινώνησε με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή ώστε να ζητήσει να δουλέψει για εκείνους με κάποιον τρόπο όμως δέχθηκε αρνητική απάντηση. Αντιθέτως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μέλος από την ομάδα της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής δήλωσε πως: «Είναι πολύ τοξικός για να δουλέψει κανείς μαζί του τώρα. Δεν υπάρχει κάτι εδώ για εκείνον».

Ο ίδιος, λέγεται πως προσφέρει κοινωφελή εργασία όπως είχε σε εκκλησία της περιοχής και εκτελεί, ουσιαστικά, χρέη επιστάτη.

Ο Πιστόριους, εδώ και τρεις μήνες που είναι εκτός φυλακής, παρακολουθείται μόνιμα χωρίς όμως να φορά ηλεκτρονικό βραχιόλι παρακολούθησης ενώ περνά και ελέγχους για αλκοόλ και ναρκωτικά. Μένει στην κατοικία ενός θείου του σε προάστιο της Πρετόρια, σε μία περιοχή που είναι πολύ καλά φυλασσόμενη καθώς ο φόβος του να δεχθεί δολοφονική επίθεση από συμμορίες της Νοτίου Αφρικής ως εκδίκηση για τον φόνο της Στέενκαμπ είναι απόλυτα ρεαλιστικός. Ωστόσο, ο ίδιος απαγορεύεται να επικοινωνήσει με την οικογένεια της πρώην συντρόφου του ενώ απαγορεύεται επίσης να κάνει αναρτήσεις στα social media ή να δώσει συνεντεύξεις.

 

Τελευταία Νέα