Στίβος: Προπονητικό καμπ με Αυστριακούς αθλητές πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ

Newsroom
oaka_camp

bet365

Γκρουπ Αυστριακών πρωταθλητών του στίβου επέλεξε την Ελλάδα και το ΟΑΚΑ για το καμπ προετοιμασίας του.

Το προπονητήριο του στίβου στο Ολυμπιακό στάδιο αποτελούσε ανέκαθεν μία επιλογή για ξένους πρωταθλητές λόγω των κορυφαίων ονομάτων που προπονούνταν εκεί, όπως ο Μίλτος Τεντόγλου ή ο Εμμανουήλ Καραλής και φυσικά ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι. Τώρα, όμως, που το εσωτερικό του προπονητηρίου δεν είναι παρατημένο και θυμίζει κανονικό προπονητήριο, η προσέλευση φαίνεται πως θα είναι μεγαλύτερη και συχνότερη.

Πριν από λίγες ημέρες στο ανακαινισμένο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ βρέθηκε γκρουπ Αυστριακών αθλητών και αθλητριών καθώς ο Μπόρις Μπιάνοφ, Βούλγαρος προπονητής που ζει εδώ και αρκετά χρόνια στην Αυστρία, έφερε στην Αθήνα τρεις αθλήτριες και δυο αθλητές του που ανήκουν στην κατηγορία Κ20 και επικεντρώνονται στα άλματα.

«Στην Αυστρία τα παιδιά προπονούνται μόνα τους, ενώ εδώ στην Ελλάδα βλέπουν κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες και τους βοηθά στην εξέλιξη τους», είπε μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ο Μπιάνοφ και συνέχισε αναφερόμενος στην συνεργασία που έχει με το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι: «Στο πρώτο καμπ που είχα έρθει άλλαξε η οπτική μου για την προπονητική».

Συχνά βρίσκεται στον ίδιο χώρο για προπόνηση του γκρουπ του Ντραγκούτιν Τόπιτς ενώ τον χειμώνα είχε έρθει και το γκρουπ του Αζέρου άλτη, Ναζίμ Μπαμπάγιεφ.

@Photo credits: ΣΕΓΑΣ
 

Τελευταία Νέα