Aυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2024: Tην Παρασκευή ανοίγουν οι εγγραφές

Δημήτρης Ντζάνης
 Tην Παρασκευή ανοίγουν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

bet365

Οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ανοίγουν την Παρασκευή, επτά μήνες πριν από τη διεξαγωγή του όλων των αγώνων το διήμετρο 9-10 Νοεμβρίου.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μπαίνει στο 41ο έτος της ζωής του και οι διοργανωτές αναμένουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο αγώνας και οι παράλληλες αποστάσεις θα γίνουν το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου και είναι μια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Μαραθώνα, χορηγό αθλητικής εγκατάστασης την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Οι εγγραφές ανοίγουν την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 14:00 και θα κλείσουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του ορίου συμμετοχής.

Στο αγωνιστικό μέρος, για το Σάββατο 9 Νοεμβρίου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τα 5 χλμ. STOIXIMAN (17:00) και τα 5km Universities Night Run (19:15).

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 08:15 θα δοθεί η εκκίνηση στα 10χλμ OPAP και στις 09:00 από το στάδιο Μαραθώνα θα αρχίσει ο Μαραθώνιος, με τους δρομείς να παίρνουν εκκίνηση από τα 12 συνολικά block.

@Photo credits: INTIME, Γιάννης Λιάκος
 

Τελευταία Νέα